Naar boven

3x3 PRO League voor het eerst naar Hilversum!

Op zondag 25 juni vindt voor de mannen de tweede en voor de vrouwen de eerste stop van de 3x3 PRO League plaats. Na Den Haag verhuist het 3x3 PRO League circus nu naar het Marktplein in Hilversum. Niet eerder werd er een 3x3 PRO event in Hilversum georganiseerd en daarmee gaat de 3x3 PRO League weer een nieuwe stad aan doet.

Vol programma

Het belooft en lange dag te worden in Hilversum. Vanaf 9:30 zullen de poulewedstrijden gespeeld worden voor zowel de dames als de heren. De finales worden tussen 20:00 en 21:00 op het Marktplein verwacht. Voor de vrouwen is Hilversum de eerste stop van de 2023 editie van de 3x3 PRO League. Bij de mannen is na de stop in Den Haag, Hilversum alweer de tweede stop.

Voor alle Hilversummers

De 3x3 PRO League Hilversum is voor alle Hilversummers een kans om kennis te maken met 3x3 op het hoogste niveau. Met 3X3 Unites zijn we sinds begin dit jaar ook maatschappelijk actief in Hilversum. Zo was Hilversum de afgelopen maand al onderdeel van de landelijke 3x3 Street League, werd de regio finale voor de Street League vrouwen bij de Nike HQ in Hilversum georganiseerd en zijn de eerste 3X3 Leaders ook in Hilversum opgeleid.

Deze Leaders zullen tijdens de 3x3 PRO League op het Marktplein hun diploma’s ontvangen.

Daarnaast zullen er de hele dag side-events voor iedereen zijn. Van clinics tot challenges voor alle leeftijd! Tot 25 juni!