Naar boven

3x3 Street League 2022 groot succes

De 3x3 Street League is een groeiend en succesvol concept

De 3x3 Street League 2022 zit er bijna op. Aanstaande vrijdag spelen tussen 19:00 en 21:30 de 6 beste teams uit de mannen 18+ categorie, op het Jaarbeursplein in Utrecht om het laatste felbegeerde ticket voor de 3x3 PRO League die zaterdag 9 juli start.

De afgelopen maand gingen bijna 200 teams door heel Nederland in verschillende steden de strijd met elkaar aan in 6 verschillende categorie├źn. Lokaal organiseerde 3X3 Leaders vanuit het hele land 3x3 Street League stops op de mooiste playgrounds in verschillende steden. De beste teams vanuit de verschillende lokale pleinen plaatsten zich voor de regio finales. De afgelopen weekend eerst in Heerenveen en een week later ook in Hoofddrop, Utrecht en Amsterdam. 

We hebben de hele maand fantastisch weer gehad en vooral de regiofinales werden de afgelopen 2 weekenden druk bezocht. Wij willen onze partners van de 3x3 Street League, Zorg en Zekerheid, MVB Bouw, Tissot, Talent&Pro, Oqium, Conclusion en Paul Meijering Stainless Steel enorm bedanken voor het mede mogelijk maken van deze competitie!

De winnaars werden beloond met de enige echt 3x3 Street League medailles die door Paul Meijering Stainless Steel van echt roestvast staal geproduceerd zijn.  

En dan hier nog de namen van de winnaars in verschillende regio's en categorie├źn met foto's met medailles. Klik hier voor alle winnaars!