Naar boven

3X3 Unites Academy: Een Inspirerend Weekend van Ontwikkeling en Samenwerking

Afgelopen weekend vond de 3X3 Unites Academy plaats, gehost door Younity Utrecht. Veertien 3X3 Leaders stortten zich in een programma gericht op persoonlijke ontwikkeling en het aanpakken van casussen gerelateerd aan 3X3 Unites. Gezamenlijk werkten ze aan deze casussen en streefden zij naar een indrukwekkende presentatie.

Zaterdag: Samenwerking en Presentaties

In samenwerking met Start2Create beleefden de deelnemers een workshop gericht op creatief denken, waarbij aandacht werd besteed aan persoonlijke communicatiestijlen.

Vervolgens werden vijf korte presentaties gehouden over verschillende aspecten van 3X3 Unites, waaronder inclusie, maatschappelijke impact, branding, evenementen en het ecosysteem. Aan het einde van de dag kozen de leiders een casus uit om de volgende dag aan te werken. De dag werd afgesloten met een gezamenlijk diner en een spannende 'prison escape' vol uitdagingen.

Zondag: Storytelling en Casuspresentaties
De zondag begon vroeg met een boeiende workshop Storytelling, verzorgd door Conclusion Consulting. De 3X3 Leaders werden uitgedaagd om persoonlijke verhalen te delen, wat leidde tot een open en stimulerende sfeer. Na de pauze gingen de gevormde groepjes aan de slag met hun gekozen casus, die ze later op de dag presenteerden aan de groep.

Toekomstige Stappen

In de komende periode zullen de 3X3 Leaders van de 3X3 Unites Academy betrokken zijn bij verschillende projecten binnen de organisatie. Ze zullen hun ambities binnen 3X3 Unites verkennen en de mogelijkheden onderzoeken om hun eigen projecten verder uit te werken en te ontwikkelen.

Afsluiting met Traditie

Traditioneel werd de zondag afgesloten met een spannend basketbaltoernooi. Dit jaar was er een nieuwe winnaar, wat de dynamiek en groei binnen de 3X3 Unites-community weerspiegelt.

De 3X3 Academy bleek een inspirerend weekend vol groei, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling te zijn. De 3X3 Leaders vertrokken met nieuwe inzichten en zijn klaar om hun bijdrage te leveren aan 3X3 Unites.