Naar boven

3X3 UNITES AMSTELVEEN INDOOR-ACTIVATIE!

Begin oktober is 3x3 Unites in samenwerking met MBCA Amstelveen begonnen aan de indoor activatie! Onder leiding van de Amstelveense 3x3 Unites leaders zijn we weer begonnen met de wekelijkse activatie in de Ben Goudsmithal. Deze activatie vind elke zondagavond plaats van 18:30 tot 20:30 uur en is voor iedereen die zin heeft om te basketballen.
Wij spelen 3 tegen 3 en iedereen is welkom. Ook jeugd die helemaal nog nooit heeft gebasketbalt, kan door de leaders een korte uitleg krijgen over het spel.

9 oktober was het zover: de eerste sessie met meer dan 30 enthousiaste basketballers van alle leeftijden. De sessie straalde meteen een hoop energie uit en dat was te merken doordat de “ballers” om 20:45 nog niet wilde stoppen met spelen.

Zondag 16 oktober viel in de herfstvakantie van regio noord, en werd daarom erg druk bezocht. Maarliefst 80 deelnemers waren aanwezig! Deelnemers kwamen uit Amstelveen, Aalsmeer, Mijdrecht, Amsterdam, Hoofddorp en zelfs uit Heiloo en Haarlem!

3X3 Unites Coördinator Ray Bucher:
“Wat ik zo mooi vind is dat deze binnensessies volledig door jonge mensen worden gerund. Van het openen en sluiten van de sporthal tot de deelnemersregistratie en van het klaarzetten van de muziekinstallatietot aan het toespreken van de deelnemers Zij doen dit samen en zonder hulp of tussenkomst van trainers en coaches. Zij nemen echt eigenaarschap over hun activiteiten.”

3x3 Leader Sergio Blom over de zondagavond-activatie in de Goudsmithal: “Ik ben heel blij met de community die we hebben neergezet, dit was mijn doel toen ik leader werd. We krijgen steeds meer nieuwe leaders die echt commited aan 3x3 Unites zijn door middel van deze binnen-activatie. Zij vinden het leuk om een rolmodel te zijn voor anderen en laten dit zien op de zondagavond.

Heb jij zin om 3 tegen 3 basketball te proberen?
Kom dan op zondagavond 18:30 uur naar de Ben Goudsmithal in Amstelveen.

Volg onze insta-pagina’s :@3x3unites en @3x3unitesamstelveen !