Naar boven

3X3 Unites en GX verlengen partnership met drie jaar

Sinds 2019 werken 3X3 Unites en GX Software samen. Beide partijen hebben grote ambities binnen de samenwerking en gaan daar de komende drie jaar samen aan verder bouwen. Met veel plezier en enthousiasme zet GX hun kennis, tooling en een team van digital professionals in om het online platform van 3X3 Unites vorm te geven en te ontwikkelen. Dit online platform verbindt 3x3 met hun communities en partners. In de toekomst zal het ook als verbinder voor 3x3 communities onderling gaan worden ingezet. Dit is een belangrijke ontwikkeling in de groei van de 3x3 Community, die inmiddels over landsgrenzen gaat.

Een paar jaar geleden bracht GX het contact tot stand tussen 3x3 en Gemeente Nijmegen. De opening van het allereerste 3x3 Lecacy Court was dan ook een evenement waar beide partijen met trots naar uit hebben gekeken. Op zondag 2 juli was het zover: tijdens het afsluitende evenement van de eerste "Leadership Course" in Nijmegen werd ook het nieuwe court geopend én de verlenging van het partnerschap beklonken. Ook wethouder Jean-Paul Broeren sloot aan om de opening van het court officieel te vieren. Hier benadrukte Jean-Paul Broeren het belang van de ontwikkelingen van een lokale 3x3 Community en de rol die de court hierin speelt voor de stad Nijmegen. Voorafgaand aan het evenement hebben de leaders van 3X3 Nijmegen een rondleiding gehad bij GX. Niet alleen om even kennis te maken en het belang van de samenwerking te ervaren, maar ook om over carrierekansen binnen de wereld van GX te spreken.

GX en 3X3 Unites kijken vol energie uit naar de komende drie jaar. Willem Rossieau, CEO van GX: “Het is gaaf om maatschappelijk het verschil te kunnen maken samen met 3X3 Unites. Zowel in onze eigen directe omgeving door te ondersteunen in de opleiding van jongeren hier in Nijmegen. Maar ook doordat we ons voor de totale 3X3 Unites community in kunnen zetten, dankzij de inzet van ons team voor de ontwikkeling van het online platform".' Mark Schuurman, Co-founder 3X3 Unites haakt daar op aan: “We zijn heel trots om samen te werken met GX. We leren veel van ze in de ontwikkeling van onze online omgeving én het biedt onze 3X3 Leaders de kans om ook meer hierover te leren, of misschien op termijn zelfs in werkzaam te kunnen zijn.” 

Benieuwd naar de mooie nieuwe court in Nijmegen? Breng dan een bezoekje aan de van Schuylenburgweg 18!