Naar boven

3x3 unites x oqium Sneakerness rotterdam 2021

21 POINTS WITH TEAM UNITES

We kunnen met trots zeggen dat Sneakerness 2021 Rotterdam een succes was! Het was een speciaal weekend voor ons, omdat we deel konden uitmaken van een event dat in onze ogen de hiphop scene perfect vertegenwoordigt!

Sneakerness is een evenement dat al jaren geleden is begonnen in Zwitserland! Het kan ook wel een jaarlijkse traditie genoemd worden door sneaker heads! Elk jaar komen sneaker heads van over de hele wereld samen om naar de meest limited sneakers te kijken en een kans te maken om ook één of meerdere paren te bemachtigen.

Los van sneakers was dit event gevuld met breakdancers, een live podcast, food trucks, sport auto’s, basketball & vibes! Samen met onze partners Oqium en Puma creëerde wij tijdens dit event een plek waar je even los kon gaan wanneer je het shoppen zat was, omdat wij een volledig 3X3 basketbal veld hebben neergelegd tijdens Sneakerness.

Op dag 1 werden toeschouwers vermaakt met 3X3 demo games en trickshot challenges waar iedereen aan mee kon doen in de hoop een prijs van Puma te bemachtigen. De aanwezigen werden ook goed bezig gehouden door ons 3X3NEXT Team. Zij gingen tijdens dit event op pad met een camera om te laten zien hoe de toeschouwers, maar ook de crew, Sneakerness beleefden. Van behind the scenes footage en fantastische sfeer beelden, tot gezellige en interessante interviews met de bezoekers.

Dag 1 werd op een fantastische manier afgesloten! Een spectaculaire dunk contest met de beste dunkers van de Benelux. Een grote shout out naar Manu, Remco, Christiaan en de winnaar Zynovic voor het langs komen en het neerzetten van een onvergetelijke show.

Dag 2 was nog drukker dan dag 1! wat hartverwarmend was om te zien, aangezien de nieuwe COVID-19 maatregelingen die dag ingingen en het weer niet helemaal mee zatNiks kon de sneaker heads tegenhouden! Op deze dag was ons court open voor bezoekers om vrij te spelen en te schieten. Naar mate het drukker werd, gaven we de bezoekers ook een kans om 1 tegen 1 te spelen tegen één van onze pro’s! Onne de Moes van Aris Leeuwarden en Julius Sauers van 3X3 Team NL speelde continue 1v1 games tegen toeschouwers. Dit trok heel veel aandacht en werd uiteindelijk een tof event!

Sneakerness was dit jaar weer een groot succes en een top event! We willen Sneakerness, Oqium en Puma bedanken voor een geweldig weekend en een grote shout out naar alle aanwezige 3X3 Leaders en vrijwilligers!

Beleef dit fantastische event nogmaals met ons en klik snel door voor behind the scenes, funny moments en interviews in onze Sneakerness VLOG. Tot volgend jaar!

OQIUM x 3X3 UNITES SNEAKERNESS ROTTERDAM BLOG