Naar boven

3x3 unites x oqium Sneakerness rotterdam 2022

Basketball, Sneakers, fashion & vibes

Sneakerness 2022 Rotterdam is een wrap! Tweede jaar op een rij dat wij een court neer hebben kunnen leggen bij de jaarlijkse Sneakerness conventie! En dit jaar ,in onze ogen, de beste editie van de twee! Heb jij die gemist? Niet getreurd! Check de Oqium aftermovie EN 3X3NEXT Sneakerness vlog.

Sneakerness is een evenement die begonnen was in Zwitserland en sindsdien een jaarlijkse traditie geworden is voor sneakerheads, hiphop fanatics en liefhebbers van the culture. Elk jaar komen sneakerheads over de hele wereld samen om hun heat te showen, verkopen of te traden. 

Samen met onze partners Oqium en Puma leveren wij een unique ervaring voor de bezoekers. We leggen een basketball court neer, nodigen professionele hoopers uit, komen met de meeste dope activiteiten en ook de leukste prijzen!

Laat me je meenemen hoe zo een weekend eruit ziet! Op dag 1 werden de toeschouwers enorm vermaakt door onze crew! Van beat the spot shooting challenges tot aan king of the court. Hier kon iedereen een kans maken om een prijs van Puma te bemachtigen. Als afsluiter, een competitieve shooting contest van de beste shooters in de Nederlandse basketball scene. De toeschouwers werden los van deze activiteiten ook vermaakt door onze 3X3NEXT Team. Zij gingen tijdens dit event op pad met een camera & mic om erachter te komen wat de bezoekers on feet hebben, wat ze willen kopen en wat zij zo geweldig vinden aan sneakers!

Dag 2 ging er harder aan toen dan dag 1!  Meer en meer bezoekers die een kans wilde maken op gloednieuwe puma prijzen. De King of court en dunk contest bracht de meest enthousiaste bezoekers naar onze court. Iedereen wilde een kans maken om een pro basketball speler te verslaan. 

Dit jaar was Sneakerness weer een success! We willen Sneakerness, Oqium en Puma bedanken voor een geweldig weekend en allen vrijwilligers en 3X3 Leaders die mee geholpen hebben om dit zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Was dit artikel niet genoeg om je een beeld te geven hoe het er aan toe ging? Klik dan snel op de video hier beneden om de leukste behind the scenes, funny moments, pitches en interviews terug te zien in onze Sneakerness VLOG.

Tot volgend jaar! Want wij zijn er 100%!

OQIUM x 3X3 UNITES SNEAKERNESS ROTTERDAM BLOG