Naar boven

Burgemeester Halsema & politiechef Peter Holla in gesprek met 3X3 Leaders uit Amsterdam Zuidoost

Het bieden van een veilige plek voor onze community staat aan de basis van alles wat we doen. Aan de basis van persoonlijke ontwikkeling, aan de basis van veilig sporten, aan de basis van het vormen van nieuwe vriendschappen en aan de basis van het bieden van een plek waar jongeren zich toe kunnen wenden wanneer het ff minder goed met ze gaat.

Afgelopen vrijdag hadden we bijzondere gasten bij de Kazerne. Burgemeester Femke Halsema en politiechef Peter Holla van Amsterdam kwamen langs ons HQ in de Kazerne. Hier gingen zij in gesprek met jongeren uit onze community uit Amsterdam Zuidoost. Ze bespraken over uitdagingen die de jongeren op dit moment ervaren. Daarnaast spraken ze ook met de politie over wat zij doen om wapenbezit in hun wijk tegen te gaan.

Daarnaast ging onze eigen Shuwendly een op een in gesprek in een 3X3 Next Podcast setting, met Burgemeester Halsema. De eerste vraag die Shuweny stelde was: ‘waar bent u trots op wat er gedaan wordt voor jongeren?’

Waarop Halsema reageerde met ‘dat is een hele goeie vraag. Ik ben op dit moment niet trots. Ik vind dat we te weinig doen. Dat is ook de reden dat ik vandaag hier ben!

We zijn enthousiast over dit bezoek te kunnen vertellen. Er zullen binnenkort meer updates over dit bezoek en de gesprekken volgen.