Naar boven

Conclusion Consulting & 3X3 Unites; maatschappelijke impact door co-creatie

Sinds anderhalf jaar werken Conclusion Consulting en Stichting 3X3 Unites samen aan de schaalbare groei van de stichting. Vandaag kondigen de partijen hun officiële partnership aan, om gezamenlijk maatschappelijke impact te maken. 


3X3 Unites en Conclusion Consulting vinden elkaar in een gedeeld DNA van beide organisaties. "Door ons partnership met 3X3 Unites worden wij in staat gesteld onze consultancy activiteiten in te zetten om schaalbaar kansen voor jongeren te co-creëren." Aldus Martijn Baak, Directeur Conclusion Consulting. Ook Mark Schuurman, co-founder van 3X3 Unites is enthousiast: “Wat ik heel bijzonder vind aan onze samenwerking met Conclusion Consulting is dat we al lange tijd samenwerken op basis van wederzijds vertrouwen en respect.” Schuurman vervolgt: “dat we vandaag de formalisering van deze samenwerking mogen bekendmaken is voor beide partijen een bekroning van de werkrelatie die we hebben.”

Binnen de werkorganisatie van 3X3 Unites is veel energie en eigenaarschap. Het is ook een hele jonge organisatie die in rap tempo groeit. Conclusion Consulting helpt 3X3 Unites in het kanaliseren van de talenten van het team om de impact te vergroten. Zowel in binnen- als in buitenland. Op haar beurt draagt 3X3 Unites bij aan het inspireren van de collega’s bij Conclusion Consulting op thema’s als eigenaarschap en inclusiviteit. Daarnaast ontwikkelen de partijen samen een consulting lijn waarin beide partijen hun kennis en kunde bij externe opdrachtgevers kunnen inzetten.

OVER CONCLUSION CONSULTING

Meer dan twintig jaar geleden startte Conclusion Consulting in een IT-wereld die inmiddels een ver verleden lijkt, een wereld die ontzettend snel ontwikkelt en daardoor verandert. Veranderen zit in het DNA van de organisatie. Bundel deze skills en je hebt de juiste componenten én partner voor het begeleiden van organisaties en bedrijven in hun digitale transformatie. Geen abstractie frameworks, maar een behapbaar traject waarin alle stakeholders van de organisatie worden meegenomen.

 

Om Conclusion Consulting nog beter te leren kennen en om te spreken over hoe beide organisaties samen gaan optrekken in het maken van maatschappelijke impact zijn Mark Schuurman en Birgit Taal-Soethof in gesprek gegaan met Martijn Baak, Directeur en Rutger van IJzendoorn, Head of Portfolio Management & Marketing van Conclusion Consulting. Bekijk dit gesprek nu in de allereerste aflevering van de 3X3 Unites Partner Podcast.