Naar boven

Conclusion Consulting en 3X3 Unites kiezen ook komend jaar voor gezamenlijke impact

Conclusion Consulting en Stichting 3X3 Unites verlengen de samenwerking en kiezen om ook komend jaar met elkaar maatschappelijke impact te maken. De samenwerking tussen Conclusion Consulting en 3X3 Unites is uniek en bijzonder waardevol omdat de partijen op structurele basis met elkaar afstemmen hoe zij waarde kunnen toevoegen vanuit hun expertise binnen de ecosystemen van beide bedrijven. Conclusion Consulting zet hun team van experts in om projecten van 3X3 Unites, alsmede de organisatie zelf, in een stroomversnelling te brengen. Op hun beurt doet 3X3 Unites dit vanuit hun tak van sport, binnen de organisatie en geselecteerde projecten ook voor Conclusion Consulting. Zo maken de organisaties samen maatschappelijke en schaalbare impact waarbij het perspectief bieden aan jongeren centraal staat. Als mooi resultaat hiervan is op dit moment zelfs één van de jongeren uit de community van 3X3 Unites werkzaam bij Conclusion Consulting.

“Met ons partnership dragen we bij aan de maatschappelijke missie van 3X3 Unites en geven we invulling aan onze eigen ‘Ongelijkheid verminderen’ (SDG 10) doelstellingen.” Aldus Rutger van IJzerdoorn, Head of Portfolio & Sustainability bij Conclusion Consulting. “We staan niet aan de zijlijn, maar co-creëren projecten en initiatieven met concreet resultaat.” Mark Schuurman, Co-founder van 3X3 Unites, kan dit beamen. “Conclusion Consulting is met veel collega’s betrokken bij de ontwikkeling van ons ecosysteem. Van organisatiestrategie, tot trainingen voor ons team, de samenwerking draagt sterk bij aan de verdere professionalisering en groei van 3X3 Unites.” 

Naast de nauwe betrokkenheid bij de organisatie van 3X3 Unites is Conclusion Consulting dit jaar ook weer van de partij bij de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters in de Gashouder in Amsterdam.

OVER Conclusion Consulting

Conclusion Consulting is een mensgerichte, energieke consultancy club dat onderdeel uitmaakt van Conclusion: hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expert bedrijven dat zich richt op business transformatie en IT-services. Conclusion Consulting opereert in een (digitale) wereld die iedere week weer anders is. Veranderen zit in het bloed. Zij weten wat het vraagt – van de organisatie én de mensen. Zij zorgen voor jouw succesvolle digitale transformatie.