Naar boven

De 3x3 Street league Regio Finales zijn bekend!

  In het weekend van 16, 17 en 18 juni vinden de Regio Finales van de 3x3 Street League plaats.

  Voor regio Amsterdam Territory zal de finale plaats vinden in Amsterdam op Zeeburgereiland. Zie hiernaast het schema voor de finale van regio Amsterdam Territory.

  Voor regio Utrecht District zal de finale plaats vinden in Amersfoort. Zie hiernaast het schema voor de finale van regio Utrecht District.

  Voor regio The North zal de finale plaats vinden in Groningen. Zie hiernaast het schema voor de finale van regio The North.

  Voor regio The South zal de finale plaats vinden in Eindhoven. Zie hiernaast het schema voor de finale van regio The South.

  Voor regio The West Coast zal de finale plaats vinden in Hoofddorp. Zie hiernaast het schema voor de finale van regio The West Coast.

  Voor de dames 16+ & Girls 13-15 organiseren we een landelijke finale, welke plaats zal vinden op de campus van Nike European HQ in Hilversum. Zie hiernaast het schema.

  Voor de meeste Street League teams eindigt de Street League bij de Regio Finales. De winnaars van de Regio Finales ontvangen de felbegeerde 3x3 Street League Dogtags powered by Paul Meijering Metalen. De winnaar van de 16+ categorie bij de dames zal zich tevens plaatsen voor de 3x3 PRO League die voor de dames op 25 juni in Hilversum zal beginnen.

  De winnaars van de verschillende regio’s bij de mannen 18+ categorie zullen in Utrecht op vrijdag 30 juni een qualifier spelen voor het laatste felbegeerde plekje in de 3x3 PRO League Final op het Vunzige Deuntjes Festival en kans blijven maken op kwalificatie voor de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters.