Naar boven

De eerste Nike Made To Play Girls Fancy Dinner Get Together 2023!

“Women Strong” was het thema van de eerste ‘Girls Only Get Together’ van 2023! Dit is de eerste van vele get togethers die samen met het Nike Made To Play programma worden georganiseerd. Op zondag 15 januari verzamelden een groep van bijna 30 schitterend geklede 3X3 Leaders zich in de Kazerne in Amsterdam voor het allereerste 'Fancy Dinner'. Een avond vol activiteiten en lekker eten!

In 2023 worden er meer en meer ‘Girls Only Get Togethers’ organiseert waarbij de vrouwen uit de 3X3 Unites community samen komen voor de gezelligheid, maar ook de koppeling gemaakt wordt naar een thema waar vrouwen in hun dagelijks leven mee te maken hebben.

Tijdens de activiteiten krijgen de vrouwen ook het woord om hun visie te delen over de besproken onderwerpen. Hierbij kan je denken aan thema's zoals Social Safety, Alle aanwezigen krijgen de kans om hun bijdrage te leveren aan dit thema en onderwerpen voor toekomstige get togethers of projecten te delen en om hun ideeën over toekomstige get together of projecten te delen.

De start van het programma begon meteen goed met een welverdiende diplomering van de gloednieuwe 3X3 Leaders Jaleesa, Indy, Demi en Mylah. Deze meiden hebben hun 3X3 Leader Course in Amsterdam en Rotterdam afgerond en namen met trots hun diploma in ontvangst.

Hierna gingen de handen uit de mouwen met een werksessie over het topic van deze get together ‘Women strong'.

Na het flink nadenken en kletsen, was het tijd voor het Fancy Dinner, verzorgd door onze lieve 'Tante Nel'. Het 3-gangen diner bestond uit een voorgerecht namelijk saoto, als hoofdgerecht was er een buffet met nasi, bami, Chinese kip & Javaanse kip en gado gado met pindasaus.

Als nagerecht was er appeltaart met slagroom, partjes perzik en vanille roomijs. Alleen voor het heerlijke eten had je hier al bij moeten zijn!

We eindigen de avond met een klassiek potje 30 Seconds waar 4 teams tegen elkaar de strijd aan gingen. Het team van Melissa, Charlotte, Katrien, Indy en Yueliza namen al snel de leiding en hielden dat alle rondes vast. Zij werden ook de winnaressen van de avond. 

Aankomende get togethers:

De volgende Girls Only Get Together is op vrijdag 17 februari waarbij deelnemers zich kunnen inschrijven voor een Urban Dance Workshop. Hierbij staat het thema ‘Social safety’ centraal staat.
Ben jij er ook bij? Schrijf je hier in!