Naar boven

De week van 3x3 Unites // 10 tot 16 mei

Dat was de week weer! En vlak voordat we de nieuwe week gaan starten uiteraard eerst nog even een terugblik op de week van 3X3 Unites.

Ons zomerprogramma draait volop! Deze week waren er weer ontzettend toffe activiteiten. En er is nog veel meer gebeurd deze week wat we graag met jullie delen. De welverdiende diplomering van de 3X3 Leader Course voor de 3X3 Leaders uit Katwijk; het eindevent in Amstelveen van de 3X3 Leaders daar; een make-over van ons kantoor in de Kazerne in Amsterdam Zuidoost en de start van de 3X3 girls only Leader Course in Amsterdam!

Uiteraard stonden onze Leaders overal in Nederland voor jullie klaar en dat leverde ook deze week weer leuke plaatjes op.

Ook zo benieuwd naar de activiteiten die we bij jou in de buurt organiseren?

Ga naar ons activiteitenoverzicht

FOTO VAN DE WEEK

Afgelopen vrijdag was er de diplomering in Katwijk de eerste lichting Leaders in die gemeente. Bijzonder omdat dit de eerste Leaders zijn die binnen ons programma welke ondersteund wordt door Zorg en Zekerheid werden gediplomeerd. Een groep met veel kwaliteit als we opleider en coördinator van de regio Kasper mogen geloven. De activiteiten die deze Leaders organiseerde waren altijd van hoog niveau. Naast hun eigen netwerk hebben ze in Katwijk ook de lokale jeugd enorm goed kunnen activeren.

Met samenwerkingspartners Welzijnskwartier en basketbal vereniging Grasshoppers maakte we er een mooie middag van en de diploma’s werden enthousiast uitgereikt door Michael Breel van Zorgen en Zekerheid.

3X3 Katwijk

Naast hun diploma ontvingen de Leaders hun 3X3 Unites sweater, hun officiële Wilson 3X3 ball en als extraatje ook nog een bal van sponsor Zorgen en Zekerheid.

Wij zijn trots op deze nieuwe lichting 3X3 Leaders. We hebben er alle vertrouwen in dat deze groep blijvend hun steentje gaat bijdragen in de regio.

Eindevent van de Amstelveens Leader Course

Afgelopen zaterdag werd er een afsluitend evenement georganiseerd door Amstelveens Leaders. Hierbij hadden de Leaders verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo begon de dag met een clinic voor onder 12 waar de kinderen flink werden uitgedaagd met verschillende oefeningen. Het enthousiasme spatte er bij de kinderen vanaf met grote glimlachen van oor tot oor.

3X3 Amstelveen

Na de clinic die werd gegeven stroomde het veld langzaam vol met de deelnemers voor de onder 15 competitie die werd georganiseerd. In totaal speelde er 8 teams in twee poules van 4 hun wedstrijden. Ondanks dat de regenwolken er dreigend uitzagen bleef er fanatiek gespeeld. De knock-out fase werd uiteindelijk zelfs gespeeld in de miezer bui maar dit kon de pret niet meer bederven.

Nadat de finale was gespeeld was nam de regen te heftig toe waardoor we helaas een halfuur van tevoren de start van het onder 27 toernooi moesten staken, er werd besloten dat we deze zouden uitstellen naar een dag met beter weer. Ondanks het abrupte einde was het een geslaagd evenement en kijken we erg uit naar onder 27 toernooi die binnenkort zal worden gespeeld.

New look who dis?

Vorig weekend heeft ons kantoor in de Kazerne in Amsterdam Zuidoost een mooie upgrade gekregen. In het teken van onze 1e verjaardag in de Kazerne vonden we een goede make-over op zijn plaats. ‘’Time flies when you are having fun’’ is wat ze zeggen en dat is zeker waar!

Het is ontzettend gaaf geworden en precies zo geworden zoals we vooraf hoopten. Met grote dank aan de mannen van Blauwdruk uit Leiden die het plan bedachten en uitvoerden. Wil je het nou zelf zien met je eigen ogen? Kom het checken op bij de volgende NEXT night waar we gezamenlijk potjes 3X3 spelen en NBA2K en FIFA-toernooitjes organiseren!

3X3 Unites hoofdkantoor Amsterdam Reigersbos
Kick-off 3X3 Girls Only Leader Course

Vrijdag was de kick-off van de 3X3 girls only Leader Course in bij onze eigen headquarter.. Deze 3X3 girls only Leader Course is alweer de 4e girls only opleiding die wij geven. Hiervan werden er twee in Amsterdam gegeven en de andere twee in Katwijk en Heerenveen. De laatste jaren zetten we ons specifiek in op het empoweren van dames. Op deze manier stappen er steeds meer dames als Leader op. Inclusie binnen onze community vinden we heel belangrijk en streven 100% voor gelijke kansen overal.

De kick-off begon met een groep van 7 meiden, niet iedereen kon de eerste keer aanwezig zijn maar vanaf volgende week is de hele groep meiden compleet en gaan we met ze allen aan de bak. 3X3 coördinator en opleider Bas Rozendaal zal de meiden de aankomende 8 weken gaan begeleiden en opleiden tot 3X3 Leaders.

Bas zijn eerste indruk van de groep was heel positief. “Het is een gevarieerde groep meiden die bomvol energie zit en gelijk aan de slag wil.” Er werd al druk nagedacht over verschillende ideeën voor bijvoorbeeld een gezamenlijk te organiseren evenement wat zij zullen gaan hosten. De meiden hadden gelijk een leuke klik met elkaar dus dat beloofd wat voor de komende weken.

Ook leader worden? Schrijf je nu in!

De week van Unites in foto's
3X3 Spreeuwenpark
Spreeuwenpark

Sterke drive van de deelnemer!

3X3 NDSM-Werf
Playcourt ‘t Heerlijk Recht in Leiderdorp

Een goed fanatiek potje 3X3 met veel deelnemers aan de zijkant.

3X3 Lely Lyceum
Lely Lyceum court Amsterdam

Tough fadeaway like Kobe (R.I.P.)!

3X3 Nelson Mandela Park
Nelson Mandela park

3X3 Leader Rolando breaking ankles?

3X3 Henrick de Keyserplein
Henrick de Keyserplein

Regen houdt onze leergierige deelnemers niet tegen!

3X3 Molenwijk Court
Molenwijk Cruyffcourt

Grote opkomst dames bij de 3X3 activiteit

3X3 Hortensialaan Amstelveen
Amstelveen

Het afsluitende evenement werd druk bezocht door jonge deelnemers die wouden meedoen aan de clinic!

3X3 Goeri Katwijk
Goeri Katwijk

BIG smiles op het gezicht van de dames

3X3 NDSM-Werf
NDSM-werf

De nieuwe basket op NDSM doet goed zijn werk met mensen aantrekken!