Naar boven

Doe mee met de Tissot x 3X3 Unites Shot clock challenge en win!

Wil jij kans maken op tickets voor Vunzige Deuntjes voor jezelf en drie vrienden?! Of zelfs een Tissot Supersport Watch ter waarde van €400,-?! Doe dan vandaag nog mee aan de Tissot x 3X3 Unites Shot Clock Challenge en win!

Spannend nieuws!

We hebben de deadline van de Tissot-uitdaging verlengd (23 juni) en een paar wijzigingen in de uitdaging aangebracht. We hebben een aantal geweldige inzendingen ontvangen, maar het blijkt dat het herhalen van de 12 seconden durende inzending op het live podium voor de meeste deelnemers een uitdaging zal zijn. Daarom geven we iedereen een eerlijke kans!

Hier is de bijgewerkte uitdaging:

Maak in slechts 12 seconden een lay-up, een vrije worp en een driepunter. Stuur je inzending in via DM en de snelste 4 worden geselecteerd voor de finale van Vunzige Deuntjes!

Waar moet jouw video aan voldoen?
  • Je video mag langer duren dan 12 seconden, maar de challenge moet wel binnen 12 seconden uitgevoerd worden.
  • Je video mag niet langer duren dan 50 seconden.
  • Je moet zelf de bal rebounden.

Ik doe mee!

Stuur jouw video dan via DM naar onze Instagram @3x3unites !!

Over de samenwerking tussen Tissot & 3X3 Unites

Tissot is geen onbekende in 3X3. Zo waren zij een van de founding partners van de FIBA 3X3 World Tour. Sinds 2021 is Tissot Official Time Keeper van de events van 3X3 Unites. Op deze manier maakt Tissot het mogelijk voor veel jongeren in Nederland om kostenloos mee te doen aan events zoals bijvoorbeeld de 3x3 Street League.

Meer weten over de samenwerking? Lees hier verder