Naar boven

Doe mee met de Tissot x 3X3 Unites Shot clock challenge en win!

Wil jij kans maken op tickets voor Vunzige Deuntjes voor jezelf en drie vrienden?! Of zelfs een Tissot Supersport Watch ter waarde van €400,-?! Doe dan vandaag nog mee aan de Tissot x 3X3 Unites Shot Clock Challenge en win!

Hoe werkt het?

Heb jij een ongeëvenaarde skill die jij binnen 12 seconden kan laten zien?! Kan jij in 12 seconden leip vaak between the legs dribbelen? Super veel hubba bubba in je mond stoppen? Salto's maken of misschien zelfs wel tweetjes maken?

Maak hiervan dan een video en stuur deze naar tissotchallenge@3x3unites.com of via een DM op instagram naar @3X3Unites. Van alle video's die we ontvangen worden de beste tien tot twaalf inzendingen gekozen. Via deze pagina kunnen mensen stemmen op hun favoriete video. De drie favoriete videos kwalificeren zich voor de finale. Deze finale vind plaats tijdens de 3x3 Pro League Finale op Vunzige Deuntjes festival op 8 juli in het Amsterdamse bos. Ben jij één van de drie uitgekozen video's? Dan ben je al een winnaar, want dan mag jij met drie vrienden naar Vunzige Deuntjes. Tijdens de finale maak je ook nog eens kans op dat sicke Tissot Supersport horloge ter waarde van €400,-.

Mee doen? Stuur je video dan naar ons voor 9 juni.
Inzenden kan naar tissotchallenge@3x3unites.com of als DM op instagram.

Waar moet jouw video aan voldoen?
  • Je video mag langer duren dan 12 seconden, maar je truc moet wel binnen 12 seconden uitgevoerd worden.
  • Je video mag niet langer duren dan 50 seconden.
  • Maak je video zo spectaculair mogelijk
  • Je video moet verticaal worden gefilmd
  • Je moet je skill kunnen herhalen op de Pro League Court tijdens de finale op 8 juli bij Vunzige Deuntjes.

Ik doe mee!

Stuur jouw video dan naar tissotchallenge@3x3unites.com

Over de samenwerking tussen Tissot & 3X3 Unites

Tissot is geen onbekende in 3X3. Zo waren zij een van de founding partners van de FIBA 3X3 World Tour. Sinds 2021 is Tissot Official Time Keeper van de events van 3X3 Unites. Op deze manier maakt Tissot het mogelijk voor veel jongeren in Nederland om kostenloos mee te doen aan events zoals bijvoorbeeld de 3x3 Street League.

Meer weten over de samenwerking? Lees hier verder