Naar boven

Eindhoven - HET 3X3 LEADER END EVENEMENT IS TERUG

Eindhoven, de bruisende lichtstad die bekend staat om haar pure liefde voor sport, maakt zich op voor een basketbaltoernooi als nooit tevoren. Zet je schrap, basketbal fanaten, want 3x3Unites is terug met zijn adrenaline-pompende 3x3 toernooi!

Spoel terug naar 27 januari in de hal van de Sint Wirostraat waar meer dan 50 mensen kwamen opdagen op een cursus-einde evenement gehost door een handvol jonge en ambitieuze hoepelliefhebbers en een relatief nieuwe organisatie voor de basketbalgemeenschap in Eindhoven: 3x3Unites. Het evenement had zo'n fantastisch succes binnen de community dat een vervolgcursus niet kon uitblijven. Dit brengt ons bij de start van de tweede Leader cursus in Eindhoven.

8 weken lang heeft een groep van 6 mensen zorgvuldig een nieuw geweldig evenement gepland voor de snel groeiende basketbalgemeenschap in Eindhoven en we zijn ontzettend trots op alle voorbereiding en het harde werk dat ze erin gestoken hebben om dit mogelijk te maken.

Het buitenveld aan de Locatellistraat was de perfecte plaats voor een dergelijk evenement dat meer zou zijn dan een basketbaltoernooi en de geest van eenheid in de gemeenschap zou omarmen. 12 teams uit verschillende delen van de stad en niet alleen kwamen samen, doorbraken barrières en sloten vriendschappen door hun liefde voor het spel.

Het evenement was opnieuw een groot succes in het verenigen van mensen en het maken van een impact zowel op als buiten het veld voor de mensen, wat laat zien wat gepassioneerde mensen kunnen bereiken door de liefde voor het spel. De toekomst van 3x3 basketbal is zeker in goede handen!