Naar boven

FROM THE STREETS TO THE OLYMPICS!

This is huge!!!

Vandaag is de dag waarop we geschiedenis hebben geschreven. 'From the Street to the Olympics' is een feit! Na jaren lang bouwen met een gepassioneerde groep mensen geloofde we in dat ene doel, dit is nu de werkelijkheid! We mogen spreken van een historische dag voor het Nederlandse Basketball en tevens is het een bijzondere dag voor elk kind, elke jongere, jong volwassenen of volwassenen met een droom. Het laat zien dat als je ergens in gelooft het mogelijk is. 

Vanuit 3X3 Unites geloven we in de kracht van deze sport en doen we er alles aan om te verbinden en ook deze droom te realiseren. We zijn 'from the Streets to the Olympics' gegaan en hebben programma's ontwikkeld die er zijn voor iedereen zijn die ook ergens zijn of haar plek willen hebben. From the streets to the Olympics voor iedereen! Dit resultaat inspireert de hele community om vanuit 3X3 overal en altijd op een positieve manier impact te blijven maken.

Wij danken iedereen die ons in deze reis heeft bijgestaan en samen met ons naar een prachtige toekomst door blijft reizen. Er zijn altijd nieuwe dromen!

Team 3X3 Unites