Naar boven

Heb jij de skills om Orange E-Lion te worden?!

E-Sports wordt steeds groter! Naast dat je basketball speelt bij je bij club of op straat op het pleintje bij jou in de buurt kan dat ook op bijvoorbeeld de Playstion en de Xbox. Met NBA2K speel je met de beste NBA teams of met een door jou zelf ontwikkelde speler. De Nederlandse Basketball Bond gaat dit voorjaar voor het eerst op zoek naar de grootste NBA2K talenten van ons land. Dat doen ze in samenwerking met House of Esports en 3X3 Unites. In Amsterdam worden in de meivakantie 2 voorrondes georganiseerd waar iedereen van 13 jaar en ouder zich gratis voor op kan geven en dus aan kan deelnemen.

Op zaterdag 30 april wordt er gespeeld van 14:00 tot 17:00 in Amsterdam Noord in Sporthal de Weeren aan de Beemsterstraat 656. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met vereniging North Side Ballers.

Meld je HIER aan!

Op woensdag 4 mei kan je spelen van 17:00 tot 20:00 in Amsterdam Zuidoost in het Bijlmer Sportcentrum aan het Anton de Komplein 157. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met vereniging Amsterdam Warriors.

Meld je HIER aan!

De beste gamers van beide voorrondes plaatsen zich dan voor de finale tijdens de NextGen games in Amsterdam op zondag 22 mei bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. De beste games tijdens het finale evenement worden gekroond tot eerste Orange E-Lions en door House of Esports verder getraind om je uiteindelijk te kunnen meten met de internationale top! Tijdens de voorrondes en de finale wordt er gespeeld op Playstion 5 consoles met NBA 2K22 Tussen de wedstrijden door kan je ook deelnemen aan een unieke VR Experience.

Probeer zoveel mogelijk punten te scoren op het virtuele basketbalcourt van House of Esports! Bring you game en zie je tijdens een van de voorrondes