Naar boven

Impact 3X3 Unites 2021 in cijfers

2021 was opnieuw een bijzonder jaar. Een jaar waarin we nog niet van de coronapandemie af waren waardoor we regelmatig moesten schakelen om rekening te houden met de maatregelen van dat moment. In 2020 slaagden we er al in om oplossingen te vinden om het verschil te kunnen blijven maken voor de jongeren in onze community. De ervaringen die we meenamen uit 2020 boden ons het vertrouwen om ook voor 2021 weer ambitieuze doelstellingen na te streven om van 2021 weer een onvergetelijk jaar te maken!

En of het een onvergetelijk jaar werd! We groeiden als team, in aantal gemeenten, in 3X3 Leader Courses, in aantal activiteiten en gingen ook internationaal weer uitdagingen aan. Hiermee werd 2021 het jaar waarin we onze grootste groei ooit doormaakte. 

We namen een risico om met 3X3 Unites voor het eerst een groot internationaal evenement te organiseren wat de 3X3 Unites Utrecht Challenger werd. Het werd een ongekend succes en een groot feest voor onze hele 3X3 Unites community.

In 2021 vroegen we veel van alle mensen die zich dagelijks voor 3X3 Unites inzetten. Omdat we wisten dat het nodig was en omdat er zoveel mooie kansen waren die we niet onbenut wilden laten. Met trots presenteren we hierbij de resultaten van 2021. Onze dank gaat uit naar iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Together we won alot in 2021. We will win together once again in 2022!