Naar boven

KICK OFF 3X3 UNITES ACADEMY!

Afgelopen zondag 23 Oktober vond bij de Kazerne de Kickoff van de 3X3 Unites Academy plaats. De 3X3 Unites Academy is het nieuwste vervolg op de 3X3 Leaderopleiding waar we 3X3 Leaders gaan uitdagen om binnen het 3x3 Ecosysteem een volgende stap te maken. De afgelopen jaren heeft het 3x3 Ecosysteem zich namelijk verder ontwikkeld. Die ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat we binnen 3X3 Unites met veel meer bezig zijn dan de ontwikkeling van de 3x3 sport alleen.

We organiseren grote en kleine evenementen, ontwikkelen plannen voor de openbare ruimte, maken unieke content, zijn bezig met duurzaamheid en inclusie en nog veel meer.

Om de thema’s nog even op te noemen:

· 3x3 Topsport · Communicatie, Website & E-commerce

· Communicatie & Social media · Content creatie

· Project coördinatie ·Methodiekontwikkeling

· Event organisatie · Docent 3X3 Leaderopleiding

· Partnerships en marketing · Hardware ontwikkeling

· Duurzaamheid

Vanuit alle kennis, waarbij we intern en extern de beschikbaarheid hebben over experts op bovenstaande thema’s gaan we jongeren binnen de 3X3 Unites Academy de kans geven een uniek leertraject in te gaan. Binnen dit leertraject gaan we zoals altijd vraag gestuurd aan het werk waarbij jij bepaalt wat jij wilt leren. Door een expert aan jou te koppelen garanderen we jou vervolgens dat je ook echt datgene gaat leren wat je voor ogen had en het ook echt een succeservaring voor je wordt. Zoals altijd proberen we binnen 3X3 Unites altijd te kijken of er mogelijkheden zijn banen te creëren vanuit deze ideeën .

We gaan dit traject helemaal op maat met jou als Leader vormgeven. We houden hierbij rekening met jouw schema en mogelijkheden. Iedereen die er afgelopen zondag was heeft de mogelijkheid gekregen om een motivatie in te sturen waarbij je aangeeft waarom jij onderdeel van de 3X3 Unites Academy zou willen zijn en een plekje verdiend.

Het tijdspad ziet er als volgt uit:

· Fase 1 (t/m 25 november): Motivatie

· Fase 2 (t/m 4 December): Selectie

· Fase 3 (29/30 December): 3x3 Unites Academy

· Fase 4 (maatwerk): Project uitvoer

Een voorwaarde is dat je al 3X3 Leader bent. Je mag je motivatie dus voor 25 november sturen naar: Bas@3x3unites.com