Naar boven

Leaders of Unites 2023 terugblik

DE 3X3 LEADERS

Zij zijn de kern van wat wij doen én de motivatie achter alles wat wij doen. Ook in 2023 behaalde ruim 400 jongeren hun diploma en verkregen daarmee de titel en nog belangrijker de rol van 3X3 Leader.

Al deze jongeren maken impact in hun eigen lokale netwerk, hun lokale community. Sommige van hen overstijgen alle verwachtingen en pakken de rol zo goed op dat zij zelfs binnen de groep van 3X3 Leaders een next level rolmodel worden. Deze laatste groep jongeren, zonder iemand tekort te doen, krijgt een plekje in onze eregalerij en worden geportretteerd in onze prachtige Leaders of Unites serie. Deze serie loopt al sinds 2019 en jaarlijks worden tussen de 20 en 25 jongeren geïnterviewd en gefotografeerd. 

Fotograaf Arno Stevens vind het altijd weer enorm bijzonder om met de jongeren op pad te gaan. Hij zegt elke keer weer dat de jongeren zo stoer zijn, maar ook allemaal duidelijk iets goeds in zich hebben. Jacopo Bertotti en Bas Rozendaal interviewen vervolgens de jongeren en Birgit Taal-Soethof die de verhalen van de 3X3 Leaders uitschrijft is elke keer weer onder de indruk van hoe goed de jongeren zichzelf al kennen en hoe goed ze kunnen verwoorden wat zij belangrijk vinden in hun leven.

Alle betrokkenen voelen bij elke 3X3 Leader en bij elk verhaal opnieuw de gepaste trots dat zij deze spotlight kunnen zetten op iemand die het ruimschoots verdient door de impact die zij voor anderen maken. 

Scroll snel verder voor de Leaders of Unites verhalen van 2023! We kijken uit naar het nieuwe jaar waar we wederom hele mooie nieuwe verhalen gaan delen.

Lees meer Leaders of Unites verhalen!