Naar boven

MAATSCHAPPELIJKE EN DIGITALE IMPACT DOOR PARTNERSHIP MET GX

3X3 UNITES verlengt partnership met GX 

3X3 Unites presenteert met trots het verlengde partnerschip met GX uit Nijmegen. Beide partijen werken vanaf 2019 samen en staan aan de vooravond van een volgende fase in sportbeleving en digitale marketing rondom 3X3 basketball. 
'Door de samenwerking met GX kan 3X3 voor nog meer persoonlijke ervaringen zorgen en echt een volgende stap zetten in het ontwikkelen van een hechte community

"De samenwerking met 3X3 Unites verbindt GX met een unieke sportbeweging die een enorme impact heeft, lopend van de wijk tot aan het internationale topsportgeweld", vertelt Willem Rossieau, CEO van GX. "Wij helpen tal van professionele sportmerken bij het behalen van hun (digitale) doelen en daar past 3X3 Unites perfect bij. We zijn dan ook ontzettend trots op de samenwerking en kijken uit naar het gezamenlijk verwezenlijken van onze ambities." Mark Schuurman, mede-oprichter van 3X3 Unites: "Met 3X3 Unites stellen we de wensen van het individu centraal. Onze deelnemers, 3X3 Leaders, partners en fans onderscheiden zich allemaal op hun eigen, unieke manier. Door de samenwerking met GX kan 3X3 voor nog meer persoonlijke ervaringen zorgen en echt een volgende stap zetten in het ontwikkelen van een hechte community." Hiervoor is een nieuwe website gelanceerd, met daaraan toegevoegd het customer data platform BlueConic. Schuurman vervolgt: "Door de nieuwe website in combinatie met de hulp van GX bij het in gebruik nemen van BlueConic kunnen we nog beter verbinding maken met onze community en een op maat gemaakt aanbod bieden dat gericht is op de behoefte van elk individu, op elk moment. We zijn dan ook erg blij dat een sport-minded organisatie zoals GX ons blijft ondersteunen bij het faciliteren van een sport die op de komende Olympische spelen haar debuut zal maken."

FROM THE STREETS TOT HE OLYMPICS
Jesper Jobse, 3X3 basketbal-pionier en voormalig international: "Tokyo 2020 is een belangrijk doel voor de Nederlandse top in 3X3. Nog belangrijker voor de doorontwikkeling van de sport is de blijvende maatschappelijke impact. 'From the streets to the Olympicsis niet zomaar een slogan. Het is onze missie om topsport voor elke jongen en elk meisje uit iedere wijk in Nederland een stukje dichterbij te brengen. Met de hulp van GX zijn we erin geslaagd die maatschappelijke impact verder te vergroten!"
Over GX

GX helpt organisaties hun digitale kanalen persoonlijk te maken. GX biedt software based services om de beste persoonlijke digitale ervaringen te kunnen creëren. Daarmee draagt GX bij aan ultieme digitale klantcommunicatie, hogere loyaliteit en meer omzet. Veel vooraanstaande Nederlandse bedrijven – waaronder KPN, Nationale-Nederlanden, T-mobile, Zorg en Zekerheid, en PSV – plukken daar al jaren de vruchten van.