Naar boven

Midzomermokum 2022 van Start!

16 juli is Midzomer Mokum (MZM) in Amsterdam van start gegaan!

Door de hele stad zijn er verschillende activiteiten te doen voor kinderen en jeugd in Amsterdam. Ook 3X3 Unites Organiseert verschillende activiteiten en evenementen. In het eerste weekend trapten we af met ons eerste 3X3 lifeskills Daycamp in het Spreeuwenpark in Amsterdam Noord. In Amsterdam Zuidoost trapten we in het eerste weekend succesvol af met een extra activiteit op de zaterdag op het Maria Snel plantsoen in Gein en op zondag in Venserpolder.

De eerste week kende ook een beetje een valse start nadat de hitte op dinsdag en de regen op donderdag wat roet in het eten gooiden.

Afgelopen woensdag konden kinderen zicht wel vermaken met verschillende sporten waaronder 3X3 Basketbal in het Olympisch stadion tijdens de sport & Fun tour, maar ook in Amsterdam Oost kon er in IJburg gebasketbald worden in het Theo van Gogh park waar leaders hun agenda omgooiden een dag later dan gepland een basketbal activiteit afleverden.

Ook deze week is er weer volop aanbod in de verschillende stadsdelen. Een daycamp in samenwerking met de Warriors en Team Sport Amsterdam dinsdag bij het Lely Lyceum in Amsterdam Zuidoost. Hier kunnen kinderen komen basketballen maar ook even uitblazen bij de “Real Life E-Games” van TSA. Aanmelden hiervoor kan hier!

Kort erop hebben we in samenwerking met BC Warriors een GIRLS ONLY Daycamp op zaterdag 30 juli in het Bijlmersportcentrum. Alle meisjes die willen kunnen zicht daarvoor opgeven via deze link!

Ook in Amsterdam Zuid gaan de komend weekend los met een 3X3 Life Skills Day Camp op het Hendrick de Keijserplein in de pijp. Ook hiervoor kun jij je opgeven op onze website!

Voor Basketbal in Amsterdam Oost kun je 25,26 & 27 juli terecht op het Kramatplein in de Indische buurt en op 28,29 & 30 juli op het Mariottenplein in de Watergraafsmeer. Inschrijven hiervoor is niet nodig. Daarnaast lopen uiteraard ook 29 andere wekelijkse 3X3 Unites Activiteiten in Amsterdam waarbij kinderen en jeugd geheel gratis en vrijblijvend bij aan kunnen sluiten.

Wil je weten wat je allemaal kan doen kijk dan hier! Of kijk op midzomdermokum.nl om te zien wat er verder nog allemaal te doen is in Amsterdam