Naar boven

MTP Kazerne activiteiten

MTP Kazerne Activiteiten

Op courts en in sporthallen verspreid door heel Nederland organiseert 3X3 Unites wekelijks gratis 3X3 activiteiten. Tijdens deze activiteiten wordt 3X3 basketbal gespeeld; een vlugger en attractiever spel dan traditioneel vijf tegen vijf basketbal. Bij 3X3 ligt de verantwoordelijkheid voor succes bij jou zelf als speler want er is geen coach die je aanstuurt. Je maak zelf je team, ziet eigenhandig waar je kan verbeteren en zorgt met alle spelers voor een eerlijk spel. Onze Leaders zorgen voor de bal, een veld en een veilige omgeving.

Sinds dit jaar organiseren we samen met de Made To Play Foundation van Nike activiteiten om gelijkheid in de sport en gelijke kansen voor jongens en meiden te stimuleren. Zo organiseren we in Amsterdam Reigersbos 1 keer per week een girls only activiteit en twee keer per week een gemengde activiteit, allemaal voor kids tot 13 jaar. 

Deelname aan de activiteiten is gratis! Kom eens langs om mee te doen! Lees verder voor het programma:

Programma 
3X3 Unites x Nike Made To Play organiseren wekelijkse activiteiten in:

Kazerne Reigersbos 
Remmerderplein 100
Amsterdam

Kom langs op:
•    Maandag 14:30 – 16:30 (tot 13 jaar)
•    Vrijdag 14:30 – 16:30 (tot 13 jaar)
•    Zondag 10:00 – 12:00 (Girls Only tot 13 jaar)

We organiseren ook verschillende evenementen waarvoor deelname vaak ook kosteloos is. Klik hier om meer te lezen over aankomende evenementen bij jou in de buurt. 

Leaders
Bij elke activiteit die 3X3 Unites organiseert is minimaal één Leader aanwezig die de activiteit organiseert en zorgt dat alles soepel verloopt. Deze Leader is opgeleid door 3X3 Unites en in het bezit van een officieel NOC*NSF niveau 2 certificaat.
Daarnaast krijgen de eerste vrouwelijke Leaders die voortkomen uit het Leader Programma, de kans om deze plek met 3X3 Unites samen vorm te geven zodat andere meiden hier ook graag komen.
Bij de wekelijkse activiteit van 3X3UNITES x Nike Made To Play zijn de volgende leaders actief: 
Lindsay
Lisa
Jadaly
Yueliza
Rolando
Aldon

Maatregelen omtrent Corona
Om alles veilig te laten verlopen worden de activiteiten op dit moment georganiseerd in navolging van de corona maatregelen vanuit de overheid. Dit betekent dat in de publieke ruimtes mondkapjes gedragen worden, er ‘handenwasmomenten’ zijn voor en na de activiteit, we de kinderen vragen 1,5 meter afstand te houden van de Leaders en ten alle tijden de instructies van de Leaders te volgen. 

Contact
Wil je meer weten over onze activiteiten? Dan kun je mailen naar nienke@3x3unites.com