Naar boven

MVB Bouw verlengt met veel ambitie partnership met 3X3 Unites

3X3 Unites en MVB Bouw verlengen hun partnership met nog een jaar! Het bouwbedrijf uit Amsterdam Noord gaat helemaal mee in de ambities van 3X3 Unites in Amsterdam en daarbuiten. Op zaterdag 11 juni tijdens het Zomervreugde Festival op Papendal werd een nieuw contract officieel ondertekent.

Afgelopen jaar was het aannemersbedrijf uit Amsterdam Noord al partner in zowel de Amsterdamse 3X3 Street League, de 3X3 PRO Cups en de 3X3 Unites Challenger Utrecht. Daarnaast bezochten we met Leaders het bedrijf tijdens de lancering van het boek ‘Thirty Three: Leaders of Unites’ en schoten een aantal Leaders te hulp op momenten dat MVB Bouw extra mankracht in de werkplaats nodig had.

Mark Schuurman, medeoprichter van 3X3 Unites: ‘’Met MVB Bouw hebben we een partnership met een echt Amsterdams bedrijf welke het DNA en ook de uitdagingen van de stad kent. Met een aantal interessante en leuke vastgoed uitdagingen, waar later meer over bekent wordt, voor de boeg houden we met MVB Bouw ook welkome kennis in huis. Tevens is het een doelstelling om structureel jongeren vanuit onze community door te laten stromen in het bedrijf.

Toine van der Vliet, directeur van MVB Bouw en basketballliefhebber: “Als echt Amsterdams bouwbedrijf dragen we op veel fronten een steentje bij aan de stad. Iets wat 3X3 Unites vanuit hun werkzaamheden ook al langer doet. De gedeelde passie voor de stad was waardoor we met elkaar in gesprek raakten. Op dat moment bleek dat we uit hetzelfde hout gesneden zijn en ambities hebben. We zijn daarom enorm enthousiast met de verlenging van het partnership.”

MVB Bouw zal je als partner deze zomer terug zien bij alle 3x3 PRO events waaronder de FIBA 3x3 World Tour Utrecht Masters. Daarnaast adviseert en ondersteunt MVB Bouw 3X3 Unites bij verschillende bouwkundige uitdagingen die de basketballcommunity ten goede zullen komen.