Naar boven

Nieuwe 3X3 Leader course i.s.m. nike Made to Play!

Afgelopen zomer hebben wij in samenwerking met Nike een 'Made to Play 3X3 Leader Course' afgerond. Na deze 3X3 Leader Course – met alleen maar meiden – hebben wij 13 nieuwe leaders hun diploma mogen geven. De meesten hebben deze mogen ontvangen tijdens de FIBA 3x3 World Tour in Utrecht. Met andere woorden: een groot succes.

Deze (nieuwe) Leaders hebben in de zomer in Amsterdam Oost en Zuidoost andere meiden enthousiast gemaakt door middel van 3x3 basketbal tijdens de wekelijkse activaties.

Deze activaties zijn sinds twee weken naar binnen verplaatst (zie schema). Een van deze momenten is in samenwerking met Boost Amsterdam. Boost is een ontmoetingsplek waar mensen met- en zonder een vluchtachtergrond samenwerken aan integratie. Wij zijn erg benieuwd wat wij samen met Boost voor de meiden in Oost kunnen betekenen.

Binnenkort starten wij met een nieuwe 'Made to Play 3X3 Leader Course' in Amsterdam. Ben of ken jij iemand die geïnteresseerd is om mee te doen met deze leadercourse: meld je dan aan via hier