Naar boven

Nieuwe Samenwerking tussen MVB Bouw en 3X3 Unites

MVB Bouw en 3X3 Unites slaan de handen ineen voor nog meer maatschappelijke impact in Amsterdam

Vandaag kondigen we een gloednieuwe samenwerking aan tussen MVB Bouw en 3X3 Unites! Het Amsterdamse bouwbedrijf en Stichting 3X3 Unites slaan hun handen ineen om in de hoofdstad nog meer impact te kunnen maken. De focus van de samenwerking ligt op lokaal het verschil maken en de impact op de stad Amsterdam op sociaal maatschappelijk vlak verder uit te bouwen.

DRIE GENERATIES AAN BIJZONDERE PROJECTEN IN AMSTERDAM

MVB Bouw is een Amsterdams bouwbedrijf in hart en nieren en werkt al sinds 1985 aan het vernieuwen, restaureren, renoveren en verbouwen van vele panden en gebouwen in de stad. Zo maakt MVB Bouw al jaren binnen hun vakgebied impact op de hoofdstad. “Al drie generaties mogen we werken aan de meest bijzondere projecten in Amsterdam” zegt Toine van der Vliet, directeur van MVB Bouw. “In 3X3 Unites hebben we een partij gevonden die jongeren kansen geeft zich te ontwikkelen. De oprechte manier waarop zij dit doen, past enorm goed bij hoe wij zelf in de wedstrijd zitten. Daarom was het een eenvoudige beslissing om deze samenwerking aan te gaan en zo maatschappelijk ook meer impact in onze mooie stad te kunnen maken”. 

From the Street to the World Stage

MVB Bouw ondersteunt met haar partnerschip de ontwikkeling van 3X3 Unites in Amsterdam. “We zijn trots dat we kunnen samenwerken met een bedrijf wat met al hun bouwprojecten een enorme impact heeft op het aangezicht van de stad.” Zegt Jesper Jobse, mede-oprichter van 3X3 Unites. “In Amsterdam liggen onze ‘roots’ en leiden we nu al vijf jaar jongeren op tot 3X3 Leader. Dat MVB Bouw met haar rijke historie zich nu bij ons aansluit als partner draagt bij aan de impact die wij hier kunnen maken.’


MVB Bouw speelt onder andere een prominente rol in de ‘’From the Street to the World Stage’’ campagne van 3X3 Unites deze zomer. Met als onderdeel daarvan de 3X3 Street League waar op verschillende pleinen in de stad drie weken lang door de jeugd 3X3 gespeeld wordt. Gevolgd door een regiofinale en in augustus nog een 3X3 PRO Cup.