Naar boven

NXT Level Sports Nutrition nieuwe partner 3X3 Unites en FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters

3X3 Unites presenteert met trots NXT Level Sports Nutrition als nieuwe partner. 3X3 Unites en NXT Level Sports Nutrition zetten samen in op educatie van jongeren binnen de programma’s van 3X3 Unites in relatie tot gezonde voeding. Gedurende het jaar worden er meerdere momenten gekozen om de community hiermee in aanraking te laten komen. Daarnaast wordt de specialistische kennis van NXT Level ook structureel onderdeel van de verschillende ontwikkelprogrammas met jongeren.

Tijdens de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters op 6 en 7 oktober zal je NXT Level ook terugzien tijdens de dunk wedstrijd. De NXT Level Dunk Contest met de beste dunkers van over heel de wereld beloofd in de Gashouder een spektakel te worden.

NXT Level Sports Nutrition en 3X3 Unites zijn beide erg enthousiast over deze partnership. ”Schot in de roos! Met een grote glimlach kijk ik naar onze nieuwe samenwerking met 3X3 Unites. De energieke ontmoetingen hebben mijn hart doen overslaan; samen streven we naar gelijke doelen in het doorbreken van barrières. NXT Level en 3X3 Unites, zij aan zij, bouwen aan toegankelijkheid van sportvoeding en 3x3 basketbal. Trots en kijk er naar uit wat we samen allemaal gaan neerzetten in de komende jaren” aldus Dennis Fransz, Business Manager van NXT Level Sports Nutrition.

Ook Jesper Jobse, mede oprichter van 3X3 Unites is verheugd met dit partnership. “Tijdens de eerste meeting was er gelijk een goede klik. We kijken op dezelfde manier naar ondernemen, het denken in kansen en ook de positieve ontwikkeling van 3x3 als sport. Het voelt echt als een partnership waarbij we van twee kanten gaan investeren om het een groot succes te maken. Over het algemeen zijn dat toch de leukste samenwerkingen.”

Over NXT Level Sports Nutrition

NXT Level is het sportvoedingsmerk van Basic Fit. Een sportvoedingsmerk wat zich richt op toegankelijkheid en het doorbreken van stereotypen dat sportvoeding alleen belangrijk is voor de elite atleten en bodybuilders. NXT Level is een jong en dynamisch bedrijf die voortdurend de grenzen verlegd in de wereld van sportvoeding. NXT Level gelooft niet in magische afslankpillen, spierversterkende shakes, snelle oplossingen of trend diëten, maar in echte, duurzame resultaten die voortkomen uit toewijding aan de juiste voeding en een gezonde levensstijl.