Naar boven

Officious nieuwe partner voor 3X3 Unites!

Met trots gaan 3X3 Unites en Officious een partnership met elkaar aan. Al geruimere tijd zijn 3X3 Unites en Officious met elkaar in contact. Het bedrijf wat zich profileert met de slogan: ”Creating valuable workspaces to make people thrive” bezocht al met veel enthousiasme de 3X3 Unites Challenger in 2021 op het Jaarbeursplein. Daarnaast hielpen ze 3X3 Unites met de inrichting van hun kantoor in de Kazerne in Reigersbos.

Daaruit volgt nu een prachtig partnership waarbij Officious 3X3 Unites op verschillende vlakken gaat ondersteunen. Jesper Jobse mede-oprichter van 3X3 Unites: “Met Officious hebben we opnieuw een partner gevonden die dicht bij ons DNA ligt.

De onderscheidende manier waarmee Wouter en Marius ondernemen spreekt ons enorm aan en vanuit Officious is er veel bewondering voor waar wij als 3X3 Unites voor staan. Dit zorgt voor de juiste energie en die partnerships gaan altijd mooie en unieke dingen opleveren.

Wouter Timmer van Officious vult aan: “Vanaf het moment dat we in contact kwamen met 3X3 Unites, Mark en Jesper, zijn we enorm enthousiast over de maatschappelijke impact en de manier waarop ze die bereiken. Met hun team organiseren zij ook nog top events op wereld niveau. Trots dat we partners zijn in: We win together!