Naar boven

Partnership - Passa Sports & 3X3 Unites

Met trots presenteert 3X3 Unites een nieuwe partnership op het gebied van sport & lifestyle met Passa Sports. Het moederbedrijf achter webshops als RunningDirect.nl, VoetbalDirect.nl, TennisDirect.nl en Sportshop.com is een autoriteit online, waar vanuit heel Europa dagelijks honderden bestellingen binnenkomen. Met als nieuwste toevoeging aan het portfolio BasketballDirect.com. 3X3 Unites zet de 3X3 sport wereldwijd in voor de ontwikkeling van individuen en communities. Eén van de ambities van 3X3 Unites is om ook online de autoriteit op het gebied van 3X3 te zijn.

De samenwerking tussen Passa Sports en 3X3 Unites krijgt deze zomer uiting tijdens de verschillende 3X3 PRO Cups en de FIBA 3X3 Unites Utrecht Challenger 2021 op 19 en 20 september. Passa Sports kleedt, onder de naam BasketballDirect.com, alle teams van deze events met de nieuwste Nike teamwear. ‘We zijn erg enthousiast dat er weer een partner aansluit bij 3X3 Unites en daarmee onze missie en doelstellingen ondersteunt. Passa Sports en 3X3 Unites geven elkaar goede energie en kijken er naar uit mooie, nieuwe doelen te bereiken” aldus Mark Schuurman, medeoprichter 3X3 Unites.

UNIEKE UITSTRALING

Kleding is een belangrijk onderdeel van de sport en van de 3X3 community. Door de goede samenwerking van zowel Passa Sports als 3X3 Unites met Nike behoort het aankleden van grote aantallen 3X3 teams direct tot de mogelijkheden. Wat de 3X3 community nog meer tot één geheel helpt te maken dankzij de mooiste matchende kleding.

Jesper Jobse, oprichter van 3X3 Unites: ‘3X3 Unites profileert zich al jaren als een merk dat steeds meer mensen aanspreekt. Deze samenwerking biedt ons op dit vlak ook de mogelijkheid de groei door te maken die we willen. Het hosten van bijvoorbeeld de webshop van 3X3 Unites binnen Passa Sports zijn we aan het verkennen als onderdeel van dit partnership’.

Ook Passa Sports is blij met de samenwerking. “Wij zien 3X3 Unites als een voorbeeldorganisatie die sport en maatschappij met elkaar verbindt in diverse lagen van de samenleving. Hun lokale verankering, groei en wereldwijde ambitie spreken ons enorm aan. Wij zijn groot in tennis, running en voetbal en kijken uit naar de ontwikkeling van basketball”, aldus Jonas van ’t Hek, Commercial Director.