Naar boven

PARTNERSHIP - WILLEM CORNELISSEN AUTOMOTIVE & 3X3 UNITES

Met trots presenteert 3X3 Unites een nieuwe partnership met Willem Cornelissen Automotive voor de 3X3 Unites Challenger in Utrecht. De samenwerking tussen Willem Cornelissen Automotive en 3X3 Unites krijgt in het derde weekend van september uiting tijdens de FIBA 3X3 Unites Utrecht Challenger 2021 op 19 en 20 september. Als mobility partner gaat Willem ervoor zorgen dat de spelers van de verschillende teams allemaal op een comfortabele manier worden opgehaald op Schiphol en na afloop van het evenement weer netjes worden afgezet op het vliegveld.

Willem Cornelissen zag de automotive branch langzaam veranderen in een onpersoonlijke en overgereguleerde sector. Klanten werden nummers, maar dit moest anders. Met gevoel voor aandacht, beleving en communicatie runt Willem nu zijn eigen bedrijf.

Bij 3X3 Unites is die persoonlijke touch en het gevoel van saamhorigheid ook net zo belangrijk. Oprechte aandacht voor elkaar is enorm van belang. Dat is een van de dingen die Willem Cornelissen Automotive en 3X3 Unites samenbindt.

“Tijdens de 3X3 Unites Challenger Utrecht willen we alles, maar dan ook alles op een zo hoog mogelijk niveau neerzetten.” Zegt Jesper Jobse medeoprichter van 3X3 Unites.

“Willem Cornelissen helpt ons op het gebied van mobility daar in ieder geval fantastisch aan te voldoen. Als ex-speler weet ik hoe belangrijk die eerste indruk is als je aankomt in het land van het evenement. Na een lange reis is comfortabel vervoer heel fijn. Dat hebben we op deze manier op een geweldige manier op orde.”