Naar boven

Paul Meijering Metalen en 3X3 Unites verlengen partnership voor derde jaar op rij

We zijn zeer verheugd en dankbaar om het nieuws te kunnen delen dat Paul Meijering Metalen opnieuw meegaat in onze grootse ambities. Na partnerships bij de 3X3 Unites Challenger 2021 en de FIBA 3x3 World Tour Utrecht Masters in 2022, is het bedrijf uit Zaltbommel dit jaar wederom een van de hoofdsponsoren van de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters in de Gashouder in Amsterdam op 6 en 7 oktober.

EEN PARTNER DIE 3X3 UNITES INSPIREERT

Jesper Jobse, medeoprichter van 3X3 Unites zegt over de samenwerking: “Paul en Conny inspireren ons al jaren met de prachtige manier waarop zij hun bedrijfsvoering uitoefenen. Ze staan altijd klaar voor het personeel, maar ook kwetsbaren in de samenleving bieden zij kansen die ze ergens anders niet krijgen. Als een groeiende organisatie leren wij hier veel van. Dat Paul Meijering Metalen ook dit jaar weer aan boord is sterkt ons in het vertrouwen dat we de juiste stappen zetten.”
Ook Paul en Conny Meijering zijn blij met het verlengen van het partnership.“We vinden het fantastisch om na twee grandioze evenementen in Utrecht nu met 3X3 Unites de stap naar Amsterdam te maken. 3X3 Unites overtreft elk jaar weer de verwachtingen. Wij hebben er heel veel zin in!”, zegt Paul Meijering, CEO van het bedrijf.

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in de samenwerking

Zowel 3X3 Unites als Paul Meijering Metalen hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Om bij te dragen aan bewustzijn onder jongeren én om een functionele oplossing te bieden tegen wegwerpplastic, hebben we gezamenlijk roestvast stalen drinkflessen laten maken die de we in de gehele From the Streets to the World Tour route aan deelnemers weggeven. Het is inmiddels het tweede jaar op rij en daarmee de tweede editie van de fles. Zo wordt het langzamerhand een collecters item binnen de community.

Roestvrijstalen trophies en medailles

Ook maakt Paul Meijering nu al voor het derde jaar op rij de iconische trophies en medailles voor zowel de 3x3 Street League, de 3x3 PROLeague en de World Tour. De handgemaakte roestvast stalen medailles en trophies zijn van de hoogste kwaliteit. Door hun opvallende ontwerp en de gewichtige materialen beginnen de prijzen een begrip te worden in de 3x3 wereld. De winnaars dragen elk jaar weer trots hun ‘chains’ en slechts de aller beste mogen de trophy de lucht in tillen.