Naar boven

Pre-opening Younity in Utrecht Overvecht!

Community, doorzettingsvermogen en eigenaarschap kwamen op vrijdag 1 december samen in Utrecht Overvecht bij Younity, tijdens de pre-opening van een langverwachte "urban hub". Een project dat zo'n 2,5 jaar in de maak was, is nu werkelijkheid geworden. Hierdoor hebben jongeren een gratis plek om te sporten, bewegen en hun grenzen te verleggen.

Al ruim 2,5 jaar is 3X3 Unites nauw betrokken bij het project in samenwerking met 'On the Move Sportvrienden'. Gedurende deze periode hebben ze met toewijding gewerkt aan het realiseren van een urban hal. Maanden van planning, zelfeducatie en training hebben geleid tot de ontwikkeling van een gedegen plan en de nodige vaardigheden om dit ambitieuze project tot stand te brengen.

De pre-opening op 1 december markeert het begin van een nieuw hoofdstuk. Verschillende urban sports en culturen kwamen samen, wat resulteerde in een unieke en levendige sfeer.

De langdurige inzet van de betrokkenen bleek de moeite waard te zijn, aangezien Younity Utrecht nu een prachtige en ruime omgeving is waar jongeren niet alleen kunnen sporten, maar ook kunnen groeien op persoonlijk en sociaal gebied.

Younity Utrecht staat voor eigenaarschap, gezondheid en verbondenheid. Jongeren hebben gratis toegang tot faciliteiten die hen in staat stellen hun passies na te jagen en gezond gedrag te omarmen. Deze gemeenschappelijke ruimte is niet alleen een sportfaciliteit, maar ook een centrum voor sociale interactie en persoonlijke ontwikkeling.

Felicitaties aan de jongeren en On the Move Sportvrienden die hier jarenlang zo hard aan hebben gewerkt en getrokken!