Naar boven

Show Me The Money vol.2

De tweede editie van OQIUM presents: Show me the Money brengt UFC-geïnspireerd 1 on 1 basketball naar AMAZE Amsterdam!

Maak je klaar voor het meest intense 1 on 1 event wat ooit in Nederland heeft plaatsgevonden. Op 29 Augustus vindt de tweede editie van Show me the Money plaats en deze editie is next level. Dit 1 on 1 toernooi staat bekend om zijn fysieke intensiteit, die het basketbal bijna UFC-waardig maakt.

Claim your free tickets here!

Het evenement zal plaatsvinden in de indrukwekkende AMAZE experience/club aan de Elementenstraat 25 in Amsterdam. Deze locatie biedt en unieke setting voor dit sportevenement dat onderdeel van de Urban Sports Week Amsterdam zal zijn. Show Me The Money gaat verder dan alleen basketbal - het is een complete beleving. Het evenement zal worden aangesterkt door optredens van diverse artiesten, waaronder Hef, Jah, en Yves, die het publiek in de juiste stemming zullen brengen.

Dit toernooi is het resultaat van een samenwerking tussen enkele grote namen in de sportwereld. OQIUM, Puma en 3X3 Unites slaan de handen ineen om dit evenement mogelijk te maken.

Toegang tot dit geweldige event is helemaal gratis! Je hoeft alleen maar je plekje te reserveren via de RSVP. Bovendien worden alle deelnemers en toeschouwers getrakteerd op verschillende gratis drankjes, zodat je volledig kunt genieten van de geweldige sfeer en spannende wedstrijden. Ook zullen we na het toernooi verder gaan met een gezellige afterparty!

29 Augustus, van 20:30-02:00, Show me the Money in AMAZE Amsterdam! See you there en celebrate with us!

Voor meer informatie en om je aan te melden voor het evenement, klik hier!