Naar boven

Show Me The Money vol.2

We kijken met trots terug op ons recente 3X3 Unites-evenement, "Show Me The Money", dat plaatsvond op 29 augustus in het adembenemende Amaze Amsterdam. Dit buitengewone toernooi werd georganiseerd in samenwerking met OQIUM.

Dit unieke evenement draaide om een intens 1 tegen 1 basketbaltoernooi, mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Puma.
Onze meesterlijke presentatoren Julius Clay van OQIUM en Anes van 3x3 Next zorgden ervoor dat het evenement soepel verliep en hielden het publiek scherp. En laten we de scheidsrechter, Shuwendly, niet vergeten, wiens expertise cruciaal was voor de snelle en intense wedstrijden.
De finale van het "Show me the money"-evenement was ongelooflijk spannend en zat vol onvergetelijke momenten.

Bij de mannen stonden Olvainey Mercera en Dylan van Eyck tegenover elkaar in een adembenemende finale. De intensiteit op het veld was voelbaar terwijl beide spelers tot het uiterste gingen. Uiteindelijk was het Dylan van Eyck die met ongelooflijke vastberadenheid en vaardigheid als winnaar uit de bus kwam, met die felbegeerde cheque als beloning voor zijn indrukwekkende prestatie.

De vrouwenfinale was niet minder spannend, waarin de twee grootheden Karin Kuijt en Jacobine Klerx tegenover elkaar stonden. Het was een prachtig spektakel om deze getalenteerde atleten in actie te zien. Hoewel beide dames uitstekend speelden, wist Jacobine Klerx het nakijken te geven, waardoor ze de top van het toernooi bereikte en haar vaardigheden in stijl etaleerde.

De winnaars en hun indrukwekkende prestaties veroverden de harten van het publiek en toonden de essentie van wedstrijdsport in al zijn glorie. Felicitaties aan Dylan van Eyck en Jacobine Klerx voor hun overwinningen en hun inspirerende prestaties!

Het was een dag vol spanning en competitie, waarbij elke deelnemer zijn uiterste best deed om die felbegeerde prijs van
2 x € 2.500 te winnen. We zijn trots op de passie en inzet van alle deelnemers en bedanken iedereen die betrokken was bij het succes van "Show Me The Money".

Blijf kijken voor meer evenementen en initiatieven van OQIUM, 3x3Unites en 3x3Next. Bedankt Urban Sports Week. Onze dank is groot! Bedankt om deel uit te maken van deze onvergetelijke dag!

Bekijk hier alle foto's!