Naar boven

START NIEUWE 3X3 UNITES LEADER COURSE IN AMSTERDAM OOST

AMSTERDAM OOST – Op donderdag 3 juni is er nog een nieuwe 3X3 Unites Leader Course van start gegaan. Op het Theo van Goghpark Court in Amsterdam Oost zijn 9 nieuwe, enthousiaste jongeren aan de slag gegaan met 3X3. 

JONGEREN IN HUN KRACHT ZETTEN

3X3 Unites ontwikkelde in 2016 de 3X3 Leader Course. Een door het NOC*NSF erkende niveau twee opleiding waarin jongeren werken aan hun ‘Life Skills. Speerpunten van deze achtweekse opleiding zijn onder andere: 3X3 kennis, community building, rolmodel zijn/worden, positief coachen, één-op-één contact met jongeren en het organiseren van hun eigen evenement. Daarnaast leren we de deelnemers om de Life Skills te herkennen bij anderen en het goed toepassen hiervan te belonen. Zodat naast hun eigen ontwikkeling ook de ontwikkeling van de wijk wordt gestimuleerd.

WAAR ZIJN WE TE VINDEN?

Voor de komende tijd gaat Coördinator Daud Bwefar elke donderdag van 17:00 tot 18:00 met de groep aan de slag voor het ontwikkelen van nieuwe en belangrijke life-skills. Daarnaast leren ze ook hoe ze activiteiten moeten organiseren en de bewoners van de wijk erbij moeten betrekken. 

Wil jij meedoen aan 3X3 activiteiten op het Theo van Goghpark Court? Dat kan! Je bent elke week op donderdag van 18:00 tot 19:00 welkom om deel te nemen aan de activiteiten georganiseerd door de 3X3 Leaders. Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Ga naar www.3x3unites.com voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van alle activiteiten bij jou in de buurt.

Wil je ook deelnemen aan een Leaderopleiding bij jou in de buurt, kijk dan hier voor meer informatie of neem contact met ons op.