Naar boven

START NIEUWE 3X3 UNITES LEADER COURSE IN AMSTERDAM ZUID

AMSTERDAM ZUID – Op dinsdag 1 juni is er een nieuwe 3X3 Unites Leader Course van start gegaan. Deze 3X3 Leader Course wordt gegeven op het Henrick de Keijserplein in de Pijp. In samenwerking met Combiwel zijn 9 jongeren enthousiast aan de slag gegaan met 3X3.

JONGEREN IN HUN KRACHT ZETTEN

3X3 Unites ontwikkelde in 2016 de 3X3 Leader Course. Een door het NOC*NSF erkende niveau twee opleiding waarin jongeren werken aan hun ‘Life Skills. Speerpunten van deze achtweekse opleiding zijn onder andere: 3X3 kennis, community building, rolmodel zijn/worden, positief coachen, één-op-één contact met jongeren en het organiseren van hun eigen evenement.

Daarnaast leren we de deelnemers om de Life Skills te herkennen bij anderen en het goed toepassen hiervan te belonen. Zodat naast hun eigen ontwikkeling ook de ontwikkeling van de wijk wordt gestimuleerd. 

WAAR ZIJN WE TE VINDEN?

Voor de komende 7 weken gaat Coördinator Daud Bwefar elke dinsdag van 17:00 tot 18:00 met de groep aan de slag voor het ontwikkelen van nieuwe en belangrijke life-skills. Daarnaast leren ze ook hoe ze activiteiten moeten organiseren en de bewoners van de wijk erbij moeten betrekken. 

Wil jij meedoen aan 3X3 activiteiten op het Henrick de Keijserplein? Dat kan! Je bent elke week op dinsdag van 18:00 tot 19:00 welkom om deel te nemen aan de activiteiten georganiseerd door de 3X3 Leaders. Wil je nog meer 3X3 spelen? Om 16:00 begint er ook al een activiteit, dus je kan van 16:00 tot 19:00 komen spelen! Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Ga naar www.3x3unites.com voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van alle activiteiten bij jou in de buurt.

Wil je ook deelnemen aan een Leaderopleiding bij jou in de buurt, kijk dan hier voor meer informatie of neem contact met ons op.