Naar boven
KOOP TICKETS: 3X3 CHALLENGER UTRECHT 2021

Start verkoop tickets en speciale hospitality pakketten voor 3X3 Unites Challenger Utrecht 2021

Kom met uw familie, vrienden of zakelijke relaties naar de 3X3 Unites Challenger Utrecht 2021 en ervaar dit unieke event met elkaar!

Zondag 19 en maandag 20 september is het Jaarbeursplein in Utrecht de main stage voor een uniek internationaal 3X3 event. De 3X3 Unites Challenger Utrecht 2021!
De 3X3 Unites Challenger Utrecht 2021 is het eindevent van de ‘From the Streets to the World Stage’ evenementenreeks van 3X3 Unites.

16 van de beste 3X3 mannenteams verschijnen aan de start om te strijden om de titel, het prijzengeld én een ticket voor de World Tour in Abu Dhabi. 

VIP ervaring in het gehele stadion
Het stadion is volledig opgebouwd uit skyboxen om zo de COVID-maatregelen te kunnen handhaven en iedereen een veilige ervaring te bieden. Deze opzet zorgt daarnaast voor een ongekende VIP ervaring!
Kiest u voor één van de skyboxen op de tweede of derde verdieping? Vanuit uw skybox kunt u eten en drinken bestellen welke vervolgens mij uw skybox al worden geserveerd.
Koop deze tickets hier.

De beste plekken en volledige verzorging in onze hospitality boxen
Speciaal voor onze partners hebben we daarnaast de volledige eerste ring gereserveerd voor een unieke hospitality ervaring. Niet alleen bent u zo verzekerd van de beste plekken in het stadion. Ook worden u en uw gasten in de watten gelegd met hapjes en drankjes tijdens uw verblijf bij ons en prijkt uw logo op de LED-boarding en onze website. Deze plekken zijn beperkt beschikbaar en hebben we gereserveerd voor ons netwerk. De eerste informatie over de beschikbare pakketten vindt u in onderstaande afbeelding. 


Wilt u gebruik van maken van dit aanbod? 
Stuur dan een mail naar: hospitality@3x3unites.com.

Programma
Zondag 19 september // 16:00 - 22:00 // Poule Session
Maandag 20 september // 17:00 - 22:00 // Finals Session