Naar boven

Succesvolle kerstvakantie voor 3X3 Unites en Zorg en Zekerheid!

Tijdens deze winterperiode hebben de 3X3 Leaders in die verschillende steden in ons gezamenlijke project met Zorg en Zekerheid geen winterslaap gehouden. De buitenvelden waren weliswaar koud, nat en een stuk rustiger dan normaal, binnen in de zalen ging het echter los! Van een ‘3x3 glow in the dark’ thema naar ‘3x3 oliebollentoernooi’ met deelnemende G-teams, de 3X3 Leaders hebben hun creativiteit de vrije loop laten gaan en de community drie hele toffe events bezorgd! Lees hieronder meer over deze events.


3x3 GLOW IN THE DARK WINTER EVENT AMSTELVEEN

Zondag 8 januari vond het 3x3 ‘glow in the dark’ toernooi plaats in Amstelveen! De Amstelveense 3X3 Leaders hebben in samenwerking met MBCA een geweldig event neergezet waarop maar liefst 103 (!) kinderen en jongeren afkwamen. In de Ben Goudsmithal werden alle lijnen met fluorescerende tape beplakt maar ook de ring, het bord en de bal lichtte in mooie kleuren op!

Er werd in drie leeftijdscategorieën gespeeld met in totaal 27 teams en de energie was hoog tijdens het toernooi! De meeste deelnemers kwamen uit Amstelveen, maar hiernaast waren er ook spelers uit Arnhem, Landsmeer, Zwanenburg, Utrecht, Almere, Breukelen, Amsterdam West, Noord, Zuid-Oost, Aalsmeer, Bussum en Haarlem. Zij hebben allen hun skills laten zien in deze prachtige ‘glow in the dark’ setting.

Met muziek, limonade en een hele goede sfeer onder alle spelers was dit een zeer geslaagd event! De drie winnende teams ontvingen toffe prijzen zoals 3X3 Unites sokken en officiële Wilson 3x3 ballen.

3X3 WINTER EVENT NIEUW VENNEP

Op zaterdag 7 januari stond het 3x3 Winter Event in Nieuw-Vennep op het programma. Dit event werd georganiseerd door de 3X3 Leaders uit Hoofddorp, en met succes! Meer dan 60 deelnemers verdeeld over 16 teams vanuit de hele regio (Haarlem, Amstelveen, Haarlemmermeer) deden mee aan het toernooi.

Naast het 3X3 toernooi was er ook shooting contest waar de beste shooter werd bekroond en beloond met een mooie prijs. In de categorieën U14, U16, U18, U20 en U22+ streden de jongens en meiden de andere prijzen, bestaande uit 3X3 Unites sokken en Wilson 3X3 ballen.

3x3 OLIEBOLLENTOERNOOI KATWIJK

Afgelopen 28 december ging het los in Katwijk tijdens het 3X3 winter event, georganiseerd door de Katwijkse 3X3 Leaders. De 17 teams die zich hebben ingeschreven hebben er een toptoernooi van gemaakt, evenals de groep van zo’n 20 kinderen in de leeftijd -10 die de hele middag een leuke clinic kregen van de 3X3 Leaders. Er werd gespeeld in een -14 en 14+ categorie maar we willen een speciale shout-out geven aan het G-team en hun begeleiders, die in hun eigen categorie hele goede 3x3 games hebben laten zien!

Na afloop werden de winnende teams bekroond met medailles en prijzenpakketten die speciaal samengesteld waren door de 3X3 Leaders uit Katwijk. Al met al een geslaagde middag met veel 3x3 basketbal, oliebollen, muziek, familie en publiek op de tribunes.

Samen met de reguliere activiteiten bereikten we tijdens de kerstvakantie alleen al bijna 400 jongeren binnen ons project met Zorgen en Zekerheid! Hopelijk zien we jullie allemaal weer bij het volgende 3x3 event of activiteit!