Naar boven

Talent&Pro en 3X3 Unites verlengen partnership

Talent&Pro wordt ook Impact Partner van Stichting 3X3 Unites

Wie 3X3 Unites al langere tijd volgt kan de samenwerking met Talent&Pro niet ontgaan zijn. Het is dan ook met veel trots dat we de verlenging van dit bijzondere partnership delen. Talent&Pro wordt Impact Partner van 3X3 Unites. Als Impact Partner draagt Talent&Pro bij aan de maatschappelijke projecten van 3X3 Unites, ondersteunt het de 3X3 Unites Academy en is het officiële sponsor van de ‘From the Streets to the World Tour’ evenementenreeks van deze zomer. Deze reeks leidt van de 3x3 Street League en 3x3 PRO League naar de grootse ontknoping tijdens de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters. De World Tour in de Gashouder in Amsterdam belooft een uniek feestje te worden. Zoals we Talent&Pro kennen, bouwen zij dit feestje samen met 200 collega’s met ons mee!

“3X3 Unites en Talent&Pro vinden elkaar niet alleen in een gedeelde voorliefde voor onvergetelijkeevents. De kern ligt dieper en komt voort uit een gedeelde passie voor talentontwikkeling. Wanneer twee partijen intrinsiek met elkaar matchen merk je dat meteen.”aldus Mark Schuurman, co-founder van Stichting 3X3 Unites.“Beiden benaderen we jong talent én onze werkzaamheden vanuit positiviteit en vanuit het denken in kansen. Daarom is de samenwerking tussen onze organisaties zo sterk’.

De gedeelde passie voor talentontwikkeling maakt de ondersteuning van de 3X3 Unites Academy een hele natuurlijke toevoeging binnen deze samenwerking. De 3X3 Unites Academy is het vervolgtraject voor getalenteerde 3X3 Leaders die zich hebben bewezen en toe zijn aan een volgende stap in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Talent&Pro brengt ook hier hun expertise in op het gebied van talentontwikkeling bij jongeren. Zo werken de organisaties gezamenlijk aan de employability van de community.  

"3X3 Unites heeft sinds de oprichting bewezen een echte change maker te zijn binnen het brede veld van Nederlandse NGO’s." Zegt Steven Raaijmakers, Algemeen Directeur Talent&Pro. "Dankzij een heldere visie en planmatige aanpak weten Jesper en Mark op grassroots-niveau én op corporate level mensen te enthousiasmeren, activeren en organiseren voor die o zo belangrijke missie van 3X3 Unites: jongeren life skills en talenten helpen ontwikkelen waar zij én de samenleving enorm veel profijt van zullen hebben. Ik ben blij dat we met het Impact Partnership ook via deze weg kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van talent."

Over Talent&Pro

Talent&Pro is in 1999 opgericht omdat de wereld van detachering iets menselijks miste. Het is het doel van Talent&Pro om méér te bieden dan een baan. Talent&Pro helpt ambitieuze mensen te groeien op professioneel, inhoudelijk én persoonlijk vlak. In een groep van enthousiaste, gelijkgestemde mensen, ontwerpen we de ideale omgeving voor ieders ontwikkeling.

Talent&Pro is er voor talenten die professionals willen worden maar ook voor professionals die talenten zoeken. Voor de één biedt Talent&Pro de ideale springplank en een mentor, voor de ander een effectieve matchmaker en partner. Maar of je nu talent bent of pro. Dit gaat altijd vanuit dezelfde ambitie, leergierigheid en liefde voor de dynamische wereld waarin zij actief zijn.