Naar boven

THE TOP FASHION FITS OF THE MONTH June

Stay stylish!

3X3NEXT is weer terug met de hottest fits van de maand. Vanaf vandaag zullen de hottest fits bestaan uit community fits, NBA fits, influencer fits en veel meer! Wil jij ge-highlight worden in onze artikel? Gebruik dan onze hashtag #3X3NEXTFITS en tag ons in je leukste fits!

Een paar trends zijn langzamerhand naar de voorgrond gekomen voor het resterende deel van het jaar. Flared jeans worden in de laatste paar maanden meer en meer gedragen. We verwachten dat deze richting het einde van de zomer zijn peak zal behalen en de go-to jeans zullen worden voor het rest van het jaar. 

Balenciaga of 90s geïnspireerde zonnebrillen hebben de zomer in hun greep. Als jij nog opzoek bent naar een passende en fashionable zonnebril? Schaf dat zo snel mogelijk 1 van deze brillen aan. Ze zijn in verschillende winkels te verkrijgen. Je hoeft geen luxury brand versie aan te schaffen want bij zonnebrillen gaat het meer om hoe het je look versterkt dan wat voor merk het is.

Aan het begin van de zomer zag het ernaar uit dat Hemden de voortouw zouden nemen. De aankomende weken zal het alleen maar warmer worden en het ziet ernaar uit dat deze look, de go-to zomer look gaat worden in combinatie met een tanktop. Wil jij je zomer rotatie nog versterken? Dan raden wij aan om een hemd en een tanktop aan te schaffen.

Onze top fits van de maand bestaat uit een aantal interessante looks. Flared jeans stijlen, hemden, go-to sneakers en leuke kleuren combinaties!

Vind jij dat je het beter kan? Tag ons of gebruik de hashtag #3X3NEXTFITS