Naar boven

The top NBA fashion fits of the month June!

De officiƫle zomer fits mogen uit de kast!

Heb jij de afgelopen maanden lopen shoppen? Langs geweest bij verschillende winkels op zoek naar de ultieme zomer fit? Dan ben jij 100% ready om je Instagram page vol te gooien of gewoon weg je vrienden op een feestje te verbazen en achter te laten met hun mond vol tanden. Ben jij 1 van de ongelukkige die nog geen idee heeft in welke richting hij of zij op wilt gaan met zijn fits de aankomende weken of heb jij gewoonweg geen inspiratie? Dan is deze korte artikel voor jou!

Aankomend seizoen zien wij meer en meer de Amerikaanse fashion trends overvliegen naar Nederland. Baggy cargo jeans gecombineerd met een oversized print Tshirt is een standaard fit dat de laatste tijd de voorgrond neemt. Maar voor de aankomende zomer en warm weer is er een nieuwe topper in de race. Deze komt helemaal uit Los Angeles en zelfs Miami! Een korte basketbal of sportbroekje gecombineerd met een zomers shirt geprint met palmbomen of wolken. Een ander variant hiervan is een fit gecombineerd met een sportboekje en een vintage Tshirt met een NBA print. Hier kan je de aankomende zomer niet mis mee schieten als je het maar aandurft!

Zie hier onder onze top 6 fits van de maand Juni! Wil jij meer zien? Bezoek dan onze Instagram page 3X3NEXT waar we nog 3 extra fits in de spotlight zetten!