Naar boven

THE TOP NBA FASHION FITS OF THE MONTH maRCH

Deze maand hottest fits bestaan uit een mix van NBA spelers, modellen en influencers! Langzamerhand maken wij een verandering in de fits die wij highlighten. Van NBA Fits naar COMMUNITY fits. Wil jij deel zijn van de pioneers in deze verandering? Tag us dan in jouw foto's of gebruik onze hashtag #3x3NEXTFITS

Voor het lente seizoen kunnen wij een kleine verandering in stijl verwachten, maar toch een aantal key pieces van de afgelopen maanden behouden. Bodywarmers zullen een essentieel deel worden van je wardrobe de aankomende maanden. Dit kledingstuk is veelzijdig. Gooi hem aan met een t-shirt voor een warm maar toch koele fit of gooi hem aan met een hoodie/sweater voor de wat frissere dagen. Varsity jackets zullen hun hype aanhouden het aankomend seizoen. Varsity jacket komen in verschillende stijlen, maten en voeringen. Een verrassende contender is de oversized bomber jacket, deze zal dit jaar een comeback maken. Een jas of twee toevoegen zal je lente fits naar de volgende level brengen!

Voor de opkomende zomer seizoen ziet het er naar uit dat Hemden (Korte mouwen) de voortouw nemen. Van classic basic hemden naar een wat dynamische. Gecombineerd met een linen, chino of corduroy broekje en je veelzijdige zomer look is klaar!

Nu vraag je je natuurlijk af in welke kleur je deze stukken moet aanschaffen? Het aankomend jaar zullen deze kleuren populair zijn:

Spun Sugar (Pantone 12-4401). Gossamer Pink(Pantone 13-1513), Harbor blue (pantone 18-4728), Coca Mocha(pantone 18-1019), will be popping!  Hou je het liever simpel? Neem dan hier een kijkje: Perfectly Pale (Pantone 13-0003), basil (Pantone 16-6216)

Breek open je spaarpot! Want het wordt tijd om te shoppen!