Naar boven

The top NBA fashion fits of the month of April!

Het is nooit te laat om je kleding kast om te gooien!

De NBA we kennen het wel! De top league met ongeveer 500 van de beste basketbalspelers in de wereld. In de afgelopen 15-20 jaar is er een enorme shift geweest in de off-court culture van de NBA. Meer en meer spelers proberen zich te onderscheiden en uit te drukken met de nieuwste of zeldzaamste schoenen, met hun muziek smaak of met hun diversiteit in kledingstijl. Elke maand houden wij deze spelers in de gaten en kiezen wij de spelers met de meeste “drip” en “stijl”. Voor de maand April hebben wij een selectie van zes spelers (outfits) voorbereid in willekeurige volgorde.

De zomer komt eraan en dat betekent dat het tijd is om te shoppen voor de beste outfit. Ben je in de mood voor een lowkey outfit of toch een outfit waarmee je juist meer op de voorgrond treed? Ben jij een loose fit persoon of hou je wat meer van de strakkere fits? Een aantal vragen die je jezelf kan stellen. Op het moment dat je weet welke kleding bij jou persoonlijkheid past of weet welke richting je op wilt gaan met je kledingstijl wordt het tijd om te gaan shoppen. De zon schijnt. Tijd om je kledingkast een upgrade te geven!

Deze fit wordt gedragen door Shai gilgeous- Alexander, speler voor OKC Thunder. Hier draagt hij een casueel fit met de kleur combinatie van bruin en grijs. Baggy jeans zijn de aankomende periode de new (old) wave. Een wit T-shirt onder zijn bruine vest om zijn outfit een verfrissende twist te geven.

Nickeil Alexander-Walker speler voor de New Orleans Pelicans draagt hier een interessante outfit waarbij de focus vooral ligt op zijn baggy jeans. De nieuwste trend in de streetwear wereld zijn jeans gevuld met graphic designs. Nickeil combineert zijn grijze jeans met een dynamische grijs/zwart/witte flannel.

Reggie Bullock speler voor de New York Knicks, draagt hier een combi fit gemaakt uit verschillende bandanas. Dit is een opkomende fashion trend in Amerika, vooral langs de Westcoast.

Shai Gilgeous-alexander krijgt hier weer de spotlight. Hij is een van de best dressed NBA spelers van het afgelopen jaar. Hier showcased hij een oldschool denim fit met een newschool twist. Kleine graphic designs om zijn outfit te laten uit blinken.

Jarred Vanderbilt speler voor de Minnesota Timberwolves draagt hier een typische Amerikaanse zomer fit, Jordan 1’s aan de voeten, zomer short met de tekst Rhode wat meteen weer matched met zijn Rhode T-shirt. Er wordt in deze fit goed gematched met de kleuren zwart rood en wit!

Ty Jerome van de OKC Thunder draagt hier een van de wat lossere fits, heel casual maar toch flashy. Baggy pants met graphics op de broek, een luchtige geruite flannel met een Garfield cartoon op zijn T-shirt om het ijs te breken. Zwarte low Nike dunks om de casual look nog beter aan te duiden, maar toch weer wegvallen van het casual aspect met de Louis Vuitton tas.