Naar boven

Tissot zet in op maatschappelijke impact als Official Time Keeper van alle nationale 3X3 Unites events!

Vandaag presenteren we met trots Tissot als Official Time Keeper van de 3X3 Unites events. Na een eerste samenwerking tijdens de 3X3 Unites Challenger Utrecht 2021 slaan 3X3 Unites en Tissot nu officieel de handen in een met een nieuw structureel partnership. Tissot is geen onbekende in 3X3. Zo waren zij een van de founding partners van de FIBA 3X3 World Tour. ‘’Tissot was voor mij als speler altijd een bijzonder merk. Als MVP kon je tijdens grote evenementen altijd het officiële Tissot 3X3 horloge als prijs winnen. Legt Jesper Jobse, co-founder van 3X3 Unites en voormalig 3X3 international uit. “Ik zag het als een doel op zich om Tissot ook via 3X3 Unites aan maatschappelijke projecten te verbinden. Ik ben heel trots dat we Tissot nu als official time keeper van al onze nationale evenementen kunnen presenteren.”

De eerste grote reeks evenementen waar Tissot als official time keeper zichtbaar zal zijn is de 3X3 Street League 2022. Deze gaan we dit jaar in mei en juni in 30 gemeenten organiseren op meer dan 50 verschillende courts.

Ook Pim Jans, brand manager Tissot Nederland is blij met de aankondiging. "Met enthousiasme presenteren we vandaag de samenwerking met 3X3 Unites. We vinden de impact die zij maken op de ontwikkeling van jongeren door middel van 3X3 heel bijzonder. We zijn blij dat we hierdoor op een betekenisvolle manier in het 3X3 actief zijn in Nederland en omstreken."

Om onze community meteen goed kennis te laten maken met Tissot als nieuwe partner starten we de samenwerking meteen met het verloten van de PRX Quartz onder onze community. Like 3X3 Unites, 3X3 Next en 3X3 Pro op Instagram en deel deze post in je story om kans te maken dit horloge te winnen.