Naar boven

UNIBET TREEDT TOE ALS OFFICIAL PARTNER VAN FIBA 3X3 WORLD TOUR AMSTERDAM EN 3X3 PRO LEAGUE MEN!

3X3 PRO presenteert Unibet als official partner van de 3X3 PRO League voor mannen en de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters. De editie van dit absolute international topevent in 2023 is op 6 en 7 oktober in de Gashouder in Amsterdam. 3X3 PRO zet zich in voor het stimuleren van het topsportklimaat van 3x3 basketbal in Nederland. In die rol organiseert 3X3 PRO sinds 2018 nationale en internationale topsport competities zoals de nationale 3X3 PRO League en de internationale FIBA 3x3 Challenger in 2021 en sinds vorig jaar de FIBA 3x3 World Tour Masters, onderdeel is van de meest prestigieuze mondiale 3x3 competitie.

Unibet en 3X3 PRO zijn enthousiast om met elkaar aan de slag te gaan. “We werden in eerste instantie gegrepen door de ambities van 3X3 PRO,” aldus Lennart Kessels, General Manager van Unibet Nederland. “Het is erg mooi dat door de samenwerking met 3X3 PRO we bijdragen aan de ontwikkeling van deze mooie sport. Daarnaast kijken we er ook naar uit om kennis te maken met een hele nieuwe doelgroep in Nederland.”

Ook Jesper Jobse, toernooidirecteur en mede-oprichter van 3X3 PRO geeft aan erg blij te zijn met het partnership. “Unibet heeft een fantastisch trackrecord in de sport. Van sportclubs van naam tot grote andere initiatieven in de sport. Te gek het vertrouwen te krijgen om 3x3 samen met marktleider Unibet nog meer op de kaartte gaan zetten.”

Het partnership gaat per direct in en loopt door tot de zomer van 2025. Hiermee worden de officiële benamingen van de competities de Unibet 3X3 PRO League men en de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters presented by Unibet. Ook zal Unibet vanaf komend weekend op de shirts van de spelers op de Unibet 3X3 PRO League Men zichtbaar zijn.

Over UnibeT

Unibet is opgericht in 1997 en maakt deel uit van Kindred Group, één van ’s werelds grootste beursgenoteerde online kansspelaanbieders met negen merken in het portfolio. Unibet zet zich in voor een veilig en verantwoord kansspelaanbod. Daarbij investeert Unibetin onderzoek en technologie om de kwaliteit van het aanbod en platform continu te verbeteren. Zo heeft Unibet een eigen ontwikkeld speler detectiesysteem dat mogelijk probleemgedrag in een vroeg stadium kan herkennen, zodat er tijdig kan worden ingegrepen.