Naar boven
Koop tickets voor de World Tour

Verkoop tickets en speciale hospitality pakketten voor FIBA 3x3 World Tour Utrecht Masters is gestart!

Kom met uw familie, vrienden of zakelijke relaties naar de FIBA 3x3 World Tour Utrecht Masters en ervaar dit unieke evenement en 3x3 basketball van het allerhoogste niveau met elkaar en met ons!

Zaterdag 24 en zondag 25 september is het Jaarbeursplein in Utrecht het decors voor de eerste FIBA 3x3 World Tour ooit in Nederland. De World Tour is de Champions League van het mondiale 3x3 basketball. Alleen de beste teams ter wereld doen aan deze reeks van dit jaar 13 evenementen mee. Nooit eerder maakte de World Tour een stop in Nederland. 12 van de beste teams ter wereld spelen in 2 dagen om de titel en een totale prijzenpot van $150.000. Met de fantastische 3X3 Unites Challenger van afgelopen jaar nog in ons geheugen gaat dit jaar de World Tour nog een onvergetelijker evenement worden.

VIP ervaring in het gehele stadion

Het stadion is opnieuw volledig opgebouwd uit skyboxen om iedereen met zijn of haar familie en vrienden een unieke VIP beleving te bieden.
Kiest u voor één van de 6 persoons skyboxen op de tweede of derde verdieping? Vanuit uw skybox kunt u eten en drinken bestellen welke vervolgens bij uw skybox zal worden geserveerd. Tevens zijn er single VIP hospitality tickets voor de begane grond te koop. Bij een individueel VIP hospitality ticket is al het eten en drinken inbegrepen.

Koop uw tickets hier.

De beste plekken en volledige verzorging in onze hospitality boxen

Speciaal voor onze partners en andere geïnteresseerden hebben we daarnaast de volledige eerste ring gereserveerd voor een unieke hospitality ervaring. Niet alleen bent u zo verzekerd van de beste plekken in het stadion. Ook worden u en uw gasten in de watten gelegd met hapjes en drankjes tijdens uw verblijf. Als extra optie kunnen we tevens de binnenkant van de skybox helemaal branden in de stijl van uw bedrijf. Deze plekken zijn beperkt beschikbaar en hebben we gereserveerd voor ons netwerk. De eerste informatie over de beschikbare pakketten vindt u in onderstaande afbeelding. Bij interesse sturen we graag u alle informatie op. U kunt ons bereiken via de bekende kanalen en via hospitality@3x3unites.com.

Hospitality World Tour


Wees er snel bij

Afgelopen jaar verkochten we in rap tempo het stadion voor beide dagen uit. Stel daarom nu uw skybox veilig, zodat u met uw familie of vrienden een uniek sportweekend gaat beleven.