Naar boven

Week van Unites // 31 mei tot 6 juni

Het moment waarop we allemaal hebben gewacht is na lange tijd aangebroken: Het zomerse weer is eindelijk helemaal doorgebroken! Dit betekent extra genieten van onze wekelijkse 3X3 activiteiten. Het was een week waarin we voor onze hele community groot nieuws hadden. Op maarliefst vijf verschillende plekken in het land startten nieuwe 3X3 Leader Courses waar tientallen nieuwe 3X3 Leaders opgeleid worden. Tenslotte genieten we nog even na van vorig weekend, waar onze grote droom werkelijkheid werd.

Ook zo benieuwd naar de activiteiten die we bij jou in de buurt organiseren?

Ga naar ons activiteitenoverzicht
Spread the word because the 3X3 Street League 2021 has arrived

In 3 maanden tijd 'From the Streets to the World Stage'?  Bij 3X3 Unites geven we deze zomer elke baller de kans om met zijn of haar team die sprong te maken. Tussen eind juni en eind juli organiseren wij de 3X3 Street League 2021 courts bij jou in de buurt. Hier kan jij je kan kwaliciferen voor één van de vier 3X3 PRO Cups, om vervolgens door te kunnen naar een groot internationaal evenement met topspelers in Utrecht.

De 3X3 Street League is jouw eerste stap richting het behalen van de 3X3 'World Stage'. Vanaf eind juni kan je het in vier weken, in vier verschillende regio's opnemen tegen andere spelers van jouw leeftijd.  Weet jij zeker dat je er klaar voor bent?! Want er staat een hoop op het spel!

Wil je meedoen?! Ga dan snel naar onze registratiepagina:

REGISTREREN VOOR 3X3 STREET LEAGUE 2021

3X3 PRO en Unites
History in the making

Afgelopen weekend is er geschiedenis geschreven. Het Nederlands 3X3 Heren Team heeft zich na een moeilijk begin van het Olympisch Kwalificatie Toernooi enorm sterk weten te herpakken. Met zo nu en dan met de rug tegen de muur, met do or die games hebben ze als echte Orange Lions gestreden voor hun welverdiende plek op de Olympische Spelen in Tokyo aankomende zomer.

Dimeo van der Horst, Arvin Slagter, Julian Jaring en Jessey Voorn hebben laten zien dat in onze sport toewijding en hard werken kunnen leiden tot het behalen van het aller hoogste podium. From the Streets to the Olympics!

We kunnen niet wachten om de mannen aankomende zomer in Tokyo te zien strijden om die felbegeerde gouden medaille.

vijf nieuwe 3X3 Leader Opleidingen in één week

Onze 3X3 community groeit elke dag. Door alle activitieiten die op courts door het land georganiseerd worden, maar ook door nieuwe 3X3 Leader Courses die gegeven worden. Deze week mogen we weer een tiental toekomstige 3X3 Leaders toevoegen aan onze 3X3 family! Er startten afgelopen week namelijk maarliefst vijf 3X3 Leader opleidingen. De 3X3 Leaders in de dop gaan het acht weken lange traject aan waarin ze werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en uitgedaagd worden om een rolmodel binnen hun buurt te worden.

Na het behalen van het 3X3 Leader diploma worden de 3X3 Leaders aan hun eigen, lokale courts gekoppeld. Zij zijn vanaf dat moment verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten en evenement op deze court, het enthousiasmeren en aantrekken van de lokale gemeenschap om hier aan deel te nemen, maar ook het bewaken van de kwaliteit van de courts.

De courts waar we deze week zijn gestart zijn:

  • Rotterdam Pendrecht
  • Rotterdam Beukelsdijk
  • Amsterdam Zuid
  • Katwijk
  • Amsterdam Oost
3X3 Unites Leader Course
De week van Unites in foto's
3X3 Leader Course Theo van Goghpark
Theo van Goghpark

Deelnemers die ready zijn voor de start van de nieuwe 3X3 Leader Course in Amsterdam Oost.

3X3 Olympische Spelen
Graz, Oostenrijk

De vreugde spat ervan af bij onze Orange Lions na het bereiken van de Olympische Spelen!

3X3 Rotterdam
Rotterdam Beukelsdijk

Nieuwe lichting 3X3 Leaders die meedoen aan de nieuwe Leader Course in Rotterdam!

3X3 Tabithaplein
Tabithaplein

Sun is out so the hoopers are out hooping!

3X3 Vechtstraat
Vechtstraat

Elke week staan onze fanatieke deelnemers klaar om beter te worden.

3X3 Lely Lyceum
Lely Lyceum

3X3 Leader Gilly showing how it’s done!

3X3 Henrick de Keijserplein
Henrick de Keyserplein

No mercy for the ring!

3X3 NDSM
NDSM

Tough layup van onze deelnemer!

3X3 Goeri Katwijk
Goeri, Katwijk

Aandachtige luisteraars tijdens ons activatie moment.