Naar boven

W&H Sports nieuwe partner van 3X3 Unites rondom inrichting openbare ruimte.

Sinds de start in 2016 is 3X3 Unites betrokken geweest bij de aanleg van meer dan 70 3x3 basketball courts in Nederland. Hierbij gaan we altijd voor het ultieme resultaat om zoveel mogelijk te voldoen aan de vraag van de community en een unieke 3x3 beleving in de openbare ruimte te faciliteren.

Een kwalitatief goede ondervloer om op te basketballen is hierin van groot belang. Zowel op het gebied van veiligheid, bespeelbaarheid maar ook uitstraling maakt een goede en mooie ondervloer het verschil. Daarom zijn we trots op ons nieuwe partnership met W&H Sports. W&H Sports is een dynamisch en innovatief bedrijf dat staat voor kwaliteit en service.

'Het inrichten van sportaccommodaties, speelpleinen, openbare ruimten en stadions is onze sport. Vanaf 2020 zijn wij ons naast sport- en inrichtingsmaterialen ook gaan richten op andere activiteiten zoals performance.'

W&H Sports probeert in de sport op haar beurt een positief verschil te maken. De 3x3 courts in de openbare ruimte maken het mogelijk om invulling te geven aan diverse maatschappelijke thema’s die binnen gemeenten spelen.

Naast het court kunnen wij ook een circulaire invulling geven aan de aankleding (zoals zitbanken) en het gratis beschikbaar stellen van spelmateriaal door middel van het plaatsen van een SportBox - XS.