Naar boven

Legacy courts

3X3 UNITES zet zich in om het basketbal terug naar de pleintjes te brengen. In verschillende steden zoeken we in samenwerking met lokale partners naar plekken waar al een straatbasketbal community actief is of naar plekken die de potentie hebben een goede 3X3 community op te zetten. We onderzoeken de behoeften die er binnen een community leven en bieden ondersteuning bij het aanbrengen van meer structuur binnen de community door het opleiden van 3X3 Leaders. Samen met deze Leaders kijken we wat er nodig is om de community een boost te geven. 

Een van de belangrijkste pijlers binnen 3X3 UNITES is goede hardware. Wij geloven dat een goed en verzorgd pleintje aanzet en motiveert tot het spelen van 3X3 Basketball.  Onze missie is om gemeenten en andere betrokkenen ervan te overtuigen wat de meerwaarde is van goede basketbalvoorzieningen. Samen met onze productpartners streven we ernaar om iedere community zijn eigen ‘home’ te geven waar met hoge frequentie en trots gespeeld kan worden.

Bekijk hier alle courts waar we actief zijn.
'Bij goede velden en goede baskets kunnen er ongelukken voorkomen worden.'

- Jibby Diop,
3X3 Leader

Wilt u advies over de basketball pleinen binnen uw gemeente? Laat dan hier uw contactgegevens achter. We nemen dan snel contact met u op om hierover een inspiratiesessie in te plannen.

Contactformulier

Er is een fout opgetreden.